TRT kimin oyuncağı?

Ya bu CHP lileri anlamak mümkün değil

muhalefettikin bile istiyorlar ki devletin kurumlarına onlar hükmetsin

neden kıskanıyorsun

sen de iktidar ol ozaman TRT de diğer kurumlarda senin istediğini yapsın

ne oldu ya hemen bozuldun

ben de biliyorum iğrenç olduğunu ama ne yapayım

başka sekilde anlamıyorsunuz.anlayasınız diye baya bir zorlanıyoruz

sonuçtada seviyenize uygun bula bula bunu buldum :)

Hala kisisel saldirilarla konuyu sulandirmaya calisiyorsun. Ama senin oyununa gelmem ben burayi ikili tartisma ortamina cevirip senin istedigin gibi konudan uzaklasmam. Konu hakkinda yazacaksan yaz yoksa sesizce oku. Buna da cevap yazabilirsin istedigini. Ama dedigim gibi ikili tartismaya cevirmemek icin herhangi bir cevap yazmiyacam sana rte.

Konumuz:

Yurt dışına kaçtıktan sonra Pkk terör örgütü için çalışan Ahmet Kaya için TRT atakta

TRT'nib AB 'nin istekleri doğrultusunda yayına başladığı TRT 6 kanalında Ahmet Kaya için bir belgeselde yayınlanacak.

Ne gariptir ki Ahmet Kaya Avrupa konserlerinde hep Pkk ve bebek katili Apo'yu öven şarkılar söylemiş vede konser alanının girişinede ''Türkler ve köpekler giremez '' yazdırmıştı.

Şimdi TRT yönetimi şehit analarının yüzüne nasıl bakacak?.Türk milletinin vergileriyle ayakta duran TRT'nin ,PKK'nın hamiliğini yaptığı Ahmet Kaya'ya sahip çıkması malum iktidarın Türkiye'yi nerelere götürdüğününde açık göstergesi...

http://habervatan.com/haber.php?hid=1693

Şimdi TRT yönetimi şehit analarının yüzüne nasıl bakacak?.Türk milletinin vergileriyle ayakta duran TRT'nin ,PKK'nın hamiliğini yaptığı Ahmet Kaya'ya sahip çıkması malum iktidarın Türkiye'yi nerelere götürdüğününde açık göstergesi...

yorumsuz ........

Ya bu CHP lileri anlamak mümkün değil

muhalefettikin bile istiyorlar ki devletin kurumlarına onlar hükmetsin

neden kıskanıyorsun

sen de iktidar ol ozaman TRT de diğer kurumlarda senin istediğini yapsın

€rd@ls10;3910473' Alıntı:
TRT şu an eminim CHP iktidarda olsaydı onların oyuncağı da olur du.:hhmanD
Kaldı ki CHP nin bu ülkeye çakılmış bi çivisi bile yok ne dersiniz....
Doğru söze ne denir...

konuyu açan kişi yani ben mhp liyim . ne chp si neden bahsediyorsun .

ahmet kayadan şehit analarından bahsediyorlar görüp idrak edebiliyormusun .

bu konudaki fikirlerinizi beyan ediniz . merak ediyoruz sizin türünüzün bu konudaki hassasiyetinizi . lafı çarpıtmak yerine konuda gecen mevzular hakkında ki yorumlarınızı alalım

Geri