Trojen Ve Vürüsten Korunmanın En Basit YOlu !!

serseeri_

New member
Reaction score
0
Arkadaslar trojen ve vürüsten korunmak istiyorsanız size gönderilen torjenler yada vürüsler genellikle .exe uzantılıdır.Msn den yolladıgında zip li dosyaya sıkıstırılır ve öyle gönderilir cünkü msn exe uzantılı hiç bişeyi kabul etmez ! Şüphelendiğiniz bisey oldugunda exe uzantısını silin ve txt koyun kodları okuyun ona göre hareket edin ben hep bunu yaparım yoksa onu tıkladıktan sonra koruma programlarınında yapıcağı bişey kalmıyor :D

İyi Fikir Saol

en güvenli yöntem antivirüstür underlecter edilmiş vede kodlarıyla oynanamış bir serveri .txt koyarak anlıyamazsınız...

adamım çok iyisin yaa ''serseeri_'' :D kopardın benı burda!!! tmm dedıklerını bırbır uygularız.. onla uğraşmaktansa !!! forumm içerisinde avastın en son sürümü ve craği mevcut bıde onları denesen dıom!! daha iyi sonuç alırsın belkım :D

en güvenli bilgisayar fişi çekik bilgisayardır :D

iyi de kardeş benim bi arkadaş trojeni e mail atmadan dosya yollamadan trojen yolluyo bu nasıl olacak peki kardeş kardeş senin dediğn mantıklı bişey deil

iyi de kardeş benim bi arkadaş trojeni e mail atmadan dosya yollamadan trojen yolluyo bu nasıl olacak peki kardeş kardeş senin dediğn mantıklı bişey deil

yaw avast kullanıyosan exe uzantılı hiç bişeyi acamassınız zaten buna dikkat edin :)))))

Geri