Trojan.Win32.Patched.hp sfc_os.dll ye bulaşmış temizleyemiyorum

nega1

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi Trojan.Win32.Patched.hp diye bir trojan sfc_os.dll ye bulaşmış kaspersky 2010 yüklü buluyo fakat temizleyemiyo her başlangıçta tekrar çıkıyor ne yapmalıyım.

:)) aynı dert bende de var. Kasper bilgisayarı kapatıp duruyor. Kardeş uğraşıyorum çözümü bulursam yollarım.

Aynı sorun bendede var. PC'ye yeni format atmama rağmen KİS 2010, sfc_os.dll'yi Trojan.Win32.Patched.hp olarak görüyor. Çözümünü bilen varmı arkadaşlar bu dosyayı silmemesi için, Ne yapabilirim.

Eğer bilgisayara yeni format attıysan diğer disklere de bir format çekmen gerekebilir

sfc_os.dll de Virüs yokki Kaspersky İnternet Security öyle görüyor Diğer Disklerede format attım, fakat KİS, sfc_os.dllyi Sildiği için 2 kere format atmak zorunda kaldim.

malwarebytes anti malware veya anti trojani dene silecektir arkadaslar % 100
kasperskynin zayif kaldigi yerlerde cok ise yariyor
saygilar umarim kurtulursunuz baska konu olursa yazin yardimci oluyum beyler ayipsiniz kankayiz burdaki herkezle sonucta hepimizzzzzzzz
TURKUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
NE MUTLU TURKUM DIYENE

iobitin systemcare ve security 360 veya combofix gibi programları deneyebilirsiniz kaldırır demiyorum daha önce belirttiginiz trojanla karsılasmadım....

programları hackhell aramasından yaparsanız pro versiyonları mevcuttur...

beyler benim tavsiyem öncelikle internetten ilgili .dll dosyasını bi alın rar içinde kalsın dll siteleri veriyo. sonra bilgisayarı güvenli modda çalştırıp ordan kaspersky internet security e temizletin. inşallah düzelir. eğer komple dll i silerse indirdiğinizi diğerinin yerine koyabilirsiniz.

beyler benim tavsiyem öncelikle internetten ilgili .dll dosyasını bi alın rar içinde kalsın dll siteleri veriyo. sonra bilgisayarı güvenli modda çalştırıp ordan kaspersky internet security e temizletin. inşallah düzelir. eğer komple dll i silerse indirdiğinizi diğerinin yerine koyabilirsiniz.

Maalef dediğinizi yapmiştim ve Sitelerdeki dll'leri koyunca Hata vermeye başliyor uyumsuzluk nedeniyle.
benim yapmak istedigim Kaspersky'nin sfc_os.dll dosyasını, taramaması ve silmemesi.

arkadaşım sen acilen nod 32 antivirüs 4 vs kurunuz ve combofix kurunuz sorun Çözülür
Geçmiş olsun

Geri