Tribünde Kız Kavgası!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Bursaspor taraftarı kız holiganlar terör estirdi

bursatribun2man.jpg

Bursaspor-Eskişehirspor arasında oynanan hazırlık müsabakasına kız holiganların giriştiği kavga damgasını vurdu. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya erkekler de karışınca ortalık birbirine girdi.

Video İçin Tıklayınız

Lige verilen 15 günlük arayı değerlendirmek isteyen Bursaspor, evinde Eskişehirspor'u ağırladı. Düzenlenen hazırlık karşılaşmasının 30. dakikasında Bursaspor'un bayan taraftarları terör estirdi. 2 bayan grubunun sözlü atışmasıyla başlayan tartışma büyüyerek tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya dönüştü. Birbirlerine acımadan saldıran bayan holiganları, erkek taraftarlar büyük bir dikkatle izledi. Saç saça çıkan kavgaya erkek taraftarlar da karışınca tribünler birbirine girdi. Yaklaşık 5 dakika
süren kavga polis ekiplerinin müdahalesiyle önlendi. Bazı bayan taraftarlar kavga sonrası gözyaşlarına hakim olamadı. Yeşil İnciler grubu ile kapalı kale arkasında bulunan bayan taraftar grubu arasındaki kavganın sebebi ise öğrenilemedi.

yani bu kızLar hakkında ne söyLendiğini biLiyorsunuz sabah sabah oruçLu ağzımı açmıyım..

erkekler neyse ama kızlar bi acayip oluyor

abicim bunlar kız değil canavar ordaki insanlara acıdım
kızların yüzünden tribün birbirine girdi
benzer olayı bizzat yaşadım...
çok kötü bir hatıra

eline sağlık paylaşım için

devir değişti aga ,yeni neslin gelişimini ve gidişatını iyice gözlemlersek bu olayı da yadırgamak doğru değil.

kız kavgasıda ılgınc oluyor ya :D

tribünlere bak ya.. bu ne şimdi..))

kız kavgasını canlı izlemek lazım . süper oluyo :p tavsiye ederim :D

okul çıkışlarında az izlemedik :D

bu sübyanLar büyüsün bi de o zaman görün siz onLarı

kaşarın kilosu ne kadar bilen varmı ?

fotodakı kız da manyak sac asılıor ::D:D:D

benim bildiğim rakip taraftarla kavga olur bunlar bide kendi aralarında rezillik diz boyu

Bizim dişi kartllar bunları havada karada döver :D

Geri