Travesti rolü üzerine yapışmış

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
'Güneşi Gördüm'de travestiyi canlandıran Cemal Toktaş, daha sonra hep aynı çizgide teklifler almış.

205246.jpg

Kanal D'de ekrana gelen Okan Bayülgen'in sunduğu Disko Kralı programına konuk olan Cemal Toktaş, Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde bir travestiyi canlandırmıştı.

Programa telefonla bağlanan bir izleyici Toktaş'ın bir televizyon programında söylediği bir daha travesti rolü oynamayacağı sözünü hatırlattı ve bunun sebebini sordu.

Bu konuyu açıklığa kavuşturmak istediğini ifade eden Toktaş, "Bu film ve bu karakter çıktıktan sonra, ben bu karakteri oynadıktan sonra bana hep bu çizgide işler gelmeye başladı. Üzerime yapışmasını istemedim" dedi.

Televizyon programında aynı ekibin bir daha biraraya gelmeyeceğini belittiğine değinen Toktaş, "Bir daha beni kimse aynı kılığa sokamaz. Bu travesti durumunu bir daha yaşayamayız. Çünkü aynı ekip, aynı iş bir daha olmayacak" diye açıklama yapmasına karşın, gazetelerde "Bir daha kimse beni yapamayacak gibi" yansıdığını vurguladı.

Travesti rolünü yine oynayabileceğini ifade eden Toktaş, "Sonuçta oyuncuyum. İşe inanırsam tabii ki. Oyuncuyum sonuçta. Oyunculuk yapmaya çalışıyorum. Olursa oynarım" diye konuştu.

KAYNAK

Ekli dosyalar

• 205246.jpg
    205246.jpg
    8.8 KB · Görüntüleme: 1,073
Geri