"Transferin 't'sini duymak istemiyorum"

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmediğini söyleyen Bobo, “Her transfer döneminde takımdan gönderiliyorum ya da ben gidiyorum. Artık bu dedikodular bir son bulmalı” ifadesini kullandı.

Transfer döneminde adı Avrupa’nın önde gelen takımları ile anılan Beşiktaş’ın Brezilyalı golcüsü Bobo, çıkan dedikodular yüzünden istenmeyen adam ilan edildiğini ancak bundan sonra sadece işine konsantre olacağını söyledi.

Fanatik'in haberine göre, Bobo, “Her transfer döneminde gönderiliyorum, ya da ben gidiyorum. Beşiktaş’a geldiğimde büyük hedeflerim vardı. Bunların bir çoğunu başarıp milli takıma kadar yükseldim. Söylentiler yüzünden elbette kafam karıştı ve bu da performansıma yansıdı. Ancak takım arkadaşlarımdan çok destek gördüm” diye konuştu. Ayrılmayı düşünmediğinin altını çizen Sambacı golcü, “Artık transferin ‘t’ sini duymak istemiyorum ve bunlara cevap vermeyeceğim. Ayrılmak istemiyorum” dedi.

Kaynak:goal.com

gitti, gidiyor, kaldı, yarın gidecek, az bekleyin gönderiyoruz, gönderilecek kişiye şuan ulaşamıyoruz, göndermesekmi yavv =)

her sene basında çıkan bobo haberleri bunlar..artık hangisine inanacağımızı biz de şaşırdık valla...

Kafa YapıyorLar ßizimLe Kafa.. (=

Çok süper gazete olan Fanatik önce Bobo' yu yunan takımına sattı. Sonra pürüzler çıktı hallolmak üzere dedi, çok daha sonra pürüzler hallolmuyo dedi. Şimdi de Bobo' nun ağzından işin doğrusunu yazıyolar. Ulan ne yüzsüz adam bunlar yaaa.

Geri