Transfere 42 milyon avro..!

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
1578_B_Demiroren046.jpg

Transferde suskun günleri çabuk atlatan Beşiktaş, kesenin ağzını iyice açtı...

Transfer çalışmalarını henüz sonlandırmayan Siyah-Beyazlılar'da şimdiye kadarki 5 futbolcunun maliyeti 42 milyon Euro'yu buldu.
Beşiktaş, eski futbolcusu Nihat Kahveci'ye yıllığı 3.5 milyon eurodan 10.5 milyon euro ödeyecek. Kahveci'nin bonservisi ise 4.5 milyon euro.

FINK'E 3 YILDA 3 MİLYON EURO

Siyah-Beyazlılar, İsmail için Gaziantep'e 6.5 milyon Euro ödeyecek.

3 yıllığına anlaşılan İsmail'e ödenecek miktar 4.5 milyon euro. Beşiktaş, Ferrari'ye 3 yıl için 7.5, bonservis bedeli olarak da 3.5 milyon Euro verecek. Bedelsiz alınan Fink'e ise 3 yıl için 3 milyon Euro ödenecek. Karşıyaka'dan 500 bin Euro'ya alınan Rıdvan'a ise 1.5 milyon Euro gidecek.

KaynaK

Yıldırım Demirören gene inşaatına kum,tuğla,çimento alır gibi futbolcu almağa başladı...

Batırdı kulübü bu adam

Bi de futbolcu satabilsek onlardan gelen parayla transfer yapsak daha iyi olacak.

her sene bir suru futbolcu dunyanin parasina geliyor,sonra gondericez diye kirk takla atiyoruz,zaten kar etmek bi yana bedava ya bile gonderemiyoruz.zaten ben carew den sonra gercekten ust seviyede bir transfer hatirlamiyorum,bir suru fiyasko(diatta ,higuian,schindenfeld,,,,)cok ovdukleri delgado da fos cikti,neymis ilk yariyi kapatmis,keske sezonu kapatsaymis..son sampiyonlar ligi maceramizda kirmadigimiz rekor kalmadi..rezil olduk..sozun ozu bu transferlerin faturasi demiroren gidince agir olacak gibime geliyor

Harbi Carew çok yerinde transferdi. Zaten fena da oynamadı. 42 m € harcanmış bu adamlara. Hele Fink tam bir saatli bomba. 30 yaşın üstündeki bir oyuncuya (Nihat) bu kadar para vermek bana göre parayı çöpe atmak demektir. (Sezon sonunda bu mesaj bir yerime monte olabilir =D) Ama benim görüşüm bu yönde. 42 m € yerine aynı kumaşta 20 m€ luk transfer yapabilirdi bjk diye düşünüyorum.

Beşiktaş'a bir HaLdun ÜstüneL Lazım

gs ile fb nin transfere ve tazminatlara harcadığı para ne kadar acaba ?

bi de onu yazan biri çıksa da öğrensek

ßiz AkıLLıca Transfer Yapıyoruz.. Deqeri 3 oLan Adama 17 18 MiLyon Avro Vermiyoruz.. ßizi Örnek aLsın ßazı TakımLar...

Geri