Trakyam.net FULL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AZİZİM admin oaneline şifre ile giriş yaptığımda herhangi bir şey açılmıyor, database yollrında da sorun yok acaba problem ne olabilir?

Script Bölümüne Koysaydın :S

güzel paylaşım.. ellerine sağlık. umarım script hatası pek yoktur :)

haber34' Alıntı:
AZİZİM admin oaneline şifre ile giriş yaptığımda herhangi bir şey açılmıyor, database yollrında da sorun yok acaba problem ne olabilir?

admin bölümü sorunsuz ancak günün resmi yazarlar ve editör sistemi çalışmıyor. Fakat düzenlenebilir durumda.

Internal Server Error Admin Panel Hatası [Asp Hatası]

5 Gündür Uğraşıyorum işin içinden çıkamadım.Trakyam.net Haber Scriptini Local de Gayet Güzel Çalışıştırdım.Fakat Hosting'e Gönderdiğimde Admin Paneline Ulaşamıyorum.

-Chmod Ayarlarından Bütün İzinleri Verdim.
-Db Yolu Ve Gereken Tüm Bağlantı Ayarlarını Yaptım
-5 Gün Uykusuz Kaldım

Hatanın Tam Olarak Yazılımı Şöyle

CODE
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

çözen yokmu arkadaşlar

Linki yenilermisiniz lütfen

arkadaşlar rıca etsem link i yenilermisiniz

ıyyyy Niye koyuyorsunuz ki kaldıracağınız linkleri anlamadım.Yaramaz zaten boşver :p

Lütfen Yeni Bir Topicte verelim bu scripti...

Bu scriptin tüm sayfalarını elden geçirdim ama malesef DB 'de eksik bölümler var... uğraşmaya değmez derim siznirlerinizi boş yere yıpratmayın. Ben öyle yapıyorum...

garfi' Alıntı:
Internal Server Error Admin Panel Hatası [Asp Hatası]

5 Gündür Uğraşıyorum işin içinden çıkamadım.Trakyam.net Haber Scriptini Local de Gayet Güzel Çalışıştırdım.Fakat Hosting'e Gönderdiğimde Admin Paneline Ulaşamıyorum.

-Chmod Ayarlarından Bütün İzinleri Verdim.
-Db Yolu Ve Gereken Tüm Bağlantı Ayarlarını Yaptım
-5 Gün Uykusuz Kaldım

Hatanın Tam Olarak Yazılımı Şöyle

CODE
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

çözen yokmu arkadaşlar

Alt klasöre erişim hakkı olmayabilir arkadaşım.
../ornek şeklindeki include ları ve resimleri değiştirmelisin

ör: /images/resim.jpg gibi

ben de evde kullanıyorum admin paneline giriyor ama arkadaşların dediği sorunların hemen hemen hepsi var kafa yorarsak çözülebilir sorunlar hadi kolay gelsin :D

arkadaşlar link ülmüş durumda rıca etsem link i yenilermisiniz.......

Link ölü yenileyecek kimse yokmu ????

slm arkadaşlar

ben bu script üzrinde 1 aydan beri çalışıyorum doğru sölediğiniz tüm hatalar var editledim. sorunsuz çalışır hale geldiğinde sizinle paylaşacam az bi pürüz kaldı halledim burda. kendinize iyi bakın başarılar.:

Bendede herşey çalışıyor fakat resim eklemede hata veriyor. persist.jpg hatası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri