Trakya Diyaloglari Bea

PasHasan

New member
Reaction score
0
Çocuk:Buba beaaa
Baba:Süle Kızanim
Çocuk:Ben bi Gaciya asik oldum beyaa
Baba:Astir ordan kavaraci senin yasin kac ki daa bea
Çocuk:Buba bee ucak kalkio atta kilodu deler bee artikin
Baba:Aman bee kızanim Yardiri ver ozaman bi garpuz
Çocuk:Anam kızar beya duyarsa
Baba:Siktir et sen anani aksama icabina bakarim ben onun

---Arkadaslar Yukardakini ölesine yazdim ama geçenlerde biz arkilerle parkta içioduk aramizdada bi eleman war tam bir şopar bu arada bende Trakyalinin Hasi edirneliyim.Yazida ''H''i yazarimda ''H''i söleyemem ackell diom yane :D kendi adimida söyleyemiom Asan diom,Neyse Aramizda geçen muhabbet---

Ben:Ali lan sarhoş olalim mi bu gece?
Ali:Yaa ben sarhoş oldum mu mor fistanli karilar görüyom.Junior ali hep ayakta oluo osamanda.
Topluca:puhaaaaa
Şopar olan kızan:Abe siktir et bee içelim güzelleşelim.Zaten biz mutlu olsak içioz neden içionz die soruolar mutluluktan.Üzülüos içios neden içionz die soruolar moralim bozuq dioz.Normal zamanda içios Can sıkıntısı dios.Sikişten önce içioz.Neden die sorduklarinda Kuş kalksin die dios.Yani biz paso içios
Ben:Sus bee saçmaladin
Ali:hahaha
Şopar kızan'a x diyelim adini bilmiom cünkü
x:Asan be wericem simdi ağzina efes'in dibini
Ben:Sen onun dibini wericen ben sana benimkinin kökünü wericem ağzinda budaklansin die.
Topluca:puhaaaaaa (Herkes yerlerde)
x:Asan laf dalasina girme cok pis laf sokarim.
Ben:parmağinı Götüne soktuğun gibimi(Biras uyuzum o kızan'a ama bizim eleman'in yaninda gelmiş bi hareket yapsinda kafasina şişe wurayim die bakiom)
x:Asan bende bi yarak war 40metre a.k
Ben:Bendede bi yarak war hergece ananla baban gelip gölgesinde sikişio
Topluca:Herkes kopuo
Murat:Yeter Tamam beyler Yeter.İçelim keyfimiz gelsin
x:Abe bu Asan beni sevmez mi hep herşeye aykiri gider niye böyle eder ki.
Burada kırıldım gülmekten manyak bi kafiye kurmustu ama tam dorultamadim ben.Gülmeden sora tip tip suratima bakti ve
x:Abe ne gülersin beygir götünden cikan ses'e benzio gülüşün.Kırıcam çeneeleni yaa haberin yok kopuk ucurtma kafan mi oldu
O gece harbiden kafam oldu arabayi nasil kullandim bilmiorm.

bende Trakyaliyim Luleburgaz dan ama artik boyle konusan pek kalmadi.romanlar ve koylerdeki kitle bu agizla konusma yapiyor o da fazla deil.yani o "kapçik ağızlı " gibi sozcukler pek kullanilmiyor artik

herşeyin biitiği şu günlerde böyle konuşmalarda bitmiştir muhtemelen

Geri