Trafik Kazası Sonucu TAzminat Hakkı , Tazminat Davaları , ÖLüm Kalıcı SakatLanma

EsGaLsIz__

New member
Reaction score
0
MerhabaLar Öncelıkle ... Bız Trafık kazalarında İnsanLarımızın Tazmınat HakLarını HakLarıyLa Almak İÇin , KAlıcı sakatLanmalarda Gerek olan tıppı Mazemenın En Son Teknolojik olarak Yaptırılması için Biz Burdayız... İNsanlarımız kaza sonrasında açtıkları tazmınat davalarıyla sigortanın verdigi cüzi bi rakama razı oluyorlar . HaLbu ki insanlarımız hakları Tam teşekkurlu hastanelerde tedavisini görmek Ve hakları olan Tazmınat haklarını Fazlasıyla Almakdır ... Bunun Bız Bu hakLarınıza Bilgi sahıbı olabılmenız Icın Varız ...

- 6 YIL ÖNCesıne Kadar ..

ÖLümLÜ kazaLardaki Tüm HakLarınızı ,

-SakatLıkLardaki Tüm Tazminat Haklarınızı ,

-Medikal ve ORtopedik Tüm İhtiyaçlarını ,

-Tüm Hastane GiderLerinizi ,

- Cebinizden Hiç Bir ÜCret Cıkmadan Bİz Takip EdiYoruz ....

UNutmayın kı Herzaman Sıgorta SırketLerı alabılecegınız Tazmınat Hakkını Bıldıgı Icın Sıze Kendı Cıkarı Dogrultusunda Bi ÜCret Talep eder .. Bunun Akabinde Tum Haklarınızdan Feragat Yazısınında Altına Bir İmza atarsınız Daha SOnrasında Dava Açamazsınız arkadasLar .
Sunu UNutmayın kı Hakkınız OLanıı HakkıyLa ALmanız için Sonuna Kadar Mucadele Edınız ..
Bılgı Icın Forma Yazmanız YeterLı www.HAckheLL.com

Serdar BaLık

selam öncelikle iyi calismalar dilerim. 14 ekim 2010 tarihinde kayseriden adanaya giderken nigde ye 8 km kala trafik kazası yaptik. Trafik kazası olusunda hızım 70km idi ve hava sartlari kötüydü. arac icindekilere saga cekip duracagimi bildirip gidemeyecegimi beyan ettim. saga cektigimde yola park ettigini reflektör koymayıp ve 4lü lerini yakmayarak emniyet seridinde bekleyen rengi metalik gri olan süt kamyonuna arkadan carptim. bu carpma sonucu benim belim burnum kırıldı kafa tasimda 6cm catlak olustu. arkadasimda carpma sonucu kısmi felc gecirerek boyundan asagisi tutmadi. kendi ugraslarimla arkadasima sigortadan para aldik. Trafikte arkadan vurdugum icin sucu %100 bana vermisti aile sikeyetci olmadi aracla beni kendileri götürdükleri icin . 2gün önce felcli kalan arkadasim vefat etti aile benden sikayetci olursan ne gibi ceza alirim ve benim ne yapmam gerekir lütfen yardim ve bilgilerinize ihtiyacim var ... Her türlü yardimlariniz icin simdiden cok tesekkür ederim iyi calismalar dilerim...

Geri