lazzuri53
"LazigoL"
polis:abicim içine çekmiyceksin, üfliyceksin
şoför: hüüüüüüüüp
akabinde;
şoför: abicim bırak beni ben yavaş yavaş sağdan sağdan giderim evime ( bu arada aracın bir tekeri refüjde dinlenmektedir)
polis: of allahım offffffff
polis:üflermisiniz lütfen
şöför:neyine üfliyim be adam
polis:beyfendi siz sarhoşsunuz,bu halde araba kullanamazsınız,bizimle karakola kadar gelmeniz gerekiyor
şöför: olmaz karım bekliyor
polis: o bizi bağlamaz
şöför:komserim,komserim(diye diye sızmıştır)
x- ya kardesim ne isin var sagda niye direk gidiyorsun..
y- beyfendi sakin olun. tamam haklısınız ben sagdaydım ama saga donmeyecektim aynanızı kullansaydınız benim donmeyecegimi gorurdunuz sinyal vermedim ayrıca eger saga donecektiniz de solda ne isiniz vardı. hos olur insanlıktır arada bir insan solda kalır ama bodozlama donmez boyle sizin gibi bi kontrol eder sagdaki adam napacak diye hos ben sagada donsem siz bu manevra ile bana yine vururdunuz.
x- bak ukalalık yapma ben senden daha iyi biliyorum yanlışsın.. !
y- beyfendi tamam dediginiz olsun siz bilin her seyi ( gotum donmaktadır hava soğuktur arabalarda hasar yoktur canım bir an once gitmek ister) benim açımdan kafaya takacak canımı sıkacak bir durum soz konusu degil. eger sizin acinizdan bi sorun var ise gelsin polis napıyorsa yapsın.
x- bak sen cok ukalalık yapıyorsun (bu esnada bendeniz artık kendini tutamaz tam kafa atma pozisyonu alır. ama o esnada asıl cumle gelir)
x- ben komserim
y- (duraksar) yani!!
x- ben senden daha iyi biliyorum..
y- of of of tamam komserim emredersin!! ne isiyorsun sen bana bi onu soylesene.. eger ukalalıgımı kabul ettirmeye calisiyorsan bana polisi cagir zabit tutsun bu adam ukaladir diye. oldu mu?
x- bak sen anlamıyorsun ben sana sonradan dedim komser oldugumu. konuyu saptırma.
Etraftakilerin olaya dahil olma çabaları;
- nasil oldu?
- kaza iste, oldu!
- peki.
- ...lan git bakma öle sığır gibi
-off en az 690 milyon hasar var.
-evet mustafa abi ama şahin kusurlu
-audi sinyal vermişmiydi.
-aa bu kadarda olmaz canım,adam hem suçlu hem güçlü
-olur mu hanımefendi kadın resmen park halindeki araca çarptı
-bak bak kadın olduğunu gördün hemen suçla bakalım
-höng?!?
-....
(adam ambulansla götürülmekteyken)
-off abim yazık olmuş bemeveye yaa
-sen öteki arabanın haline bak!
şoför: hüüüüüüüüp
akabinde;
şoför: abicim bırak beni ben yavaş yavaş sağdan sağdan giderim evime ( bu arada aracın bir tekeri refüjde dinlenmektedir)
polis: of allahım offffffff
polis:üflermisiniz lütfen
şöför:neyine üfliyim be adam
polis:beyfendi siz sarhoşsunuz,bu halde araba kullanamazsınız,bizimle karakola kadar gelmeniz gerekiyor
şöför: olmaz karım bekliyor
polis: o bizi bağlamaz
şöför:komserim,komserim(diye diye sızmıştır)
x- ya kardesim ne isin var sagda niye direk gidiyorsun..
y- beyfendi sakin olun. tamam haklısınız ben sagdaydım ama saga donmeyecektim aynanızı kullansaydınız benim donmeyecegimi gorurdunuz sinyal vermedim ayrıca eger saga donecektiniz de solda ne isiniz vardı. hos olur insanlıktır arada bir insan solda kalır ama bodozlama donmez boyle sizin gibi bi kontrol eder sagdaki adam napacak diye hos ben sagada donsem siz bu manevra ile bana yine vururdunuz.
x- bak ukalalık yapma ben senden daha iyi biliyorum yanlışsın.. !
y- beyfendi tamam dediginiz olsun siz bilin her seyi ( gotum donmaktadır hava soğuktur arabalarda hasar yoktur canım bir an once gitmek ister) benim açımdan kafaya takacak canımı sıkacak bir durum soz konusu degil. eger sizin acinizdan bi sorun var ise gelsin polis napıyorsa yapsın.
x- bak sen cok ukalalık yapıyorsun (bu esnada bendeniz artık kendini tutamaz tam kafa atma pozisyonu alır. ama o esnada asıl cumle gelir)
x- ben komserim
y- (duraksar) yani!!
x- ben senden daha iyi biliyorum..
y- of of of tamam komserim emredersin!! ne isiyorsun sen bana bi onu soylesene.. eger ukalalıgımı kabul ettirmeye calisiyorsan bana polisi cagir zabit tutsun bu adam ukaladir diye. oldu mu?
x- bak sen anlamıyorsun ben sana sonradan dedim komser oldugumu. konuyu saptırma.
Etraftakilerin olaya dahil olma çabaları;
- nasil oldu?
- kaza iste, oldu!
- peki.
- ...lan git bakma öle sığır gibi
-off en az 690 milyon hasar var.
-evet mustafa abi ama şahin kusurlu
-audi sinyal vermişmiydi.
-aa bu kadarda olmaz canım,adam hem suçlu hem güçlü
-olur mu hanımefendi kadın resmen park halindeki araca çarptı
-bak bak kadın olduğunu gördün hemen suçla bakalım
-höng?!?