trafik cezası

ozen122

New member
Reaction score
0
hakkısz yere ceza yediğimi inanıyorum bunu sulh ceza mahkemelerine versem bir sonuç cıkarta bilirmiyim.

Neden yediniz cezayı olayı ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız yardımcı olmaya çalışırım

kısa süreli park yaptım şehir içi postane karşısında 2 dk lık bi olay 5 dk bile değil aracın dörtlüleri de yanıyo du yolun sag tarafına park yapmışdım. dışarı cıktığım da oradaki insanlardan biri arabaya ceza yazdıklarını söyledi olay bu aradan 1 hafta geçti adresime ceza geldi.yardımcı olursanız sevinirim..araç biraz yolda kalmışdı tek sıkıntı bu ama tamamen değil bir kısmı yolda kalmışdı.

Eğer trafik cezasının haksız olduğunu düşünüyorsanız Sulh ceza mahkemesine itiraz edebiilirsiniz...

yaa onu bende biliyorum bu süreç nasıl işliyor bana bi külfeti var mı hangi yolu izlemeliyim bi sonuç çıkarta bilirmiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

bu konuda bir sonuç çıkartamazsın çünkü mahkemeler bu durumda emniyete müzekkere yazıp olayını akıbetini öğreniyorlar..emniyete müzekkere cevabıda her zaman olumsuz geldiğine göre bir sonuç çıkarman İMKANSIZ...Yani paşa paşa cezayı ödeyeceksin......

öderiz kardeşim ne yapalım sağlık olsun ama ben yinede şansımı denemek istiyorum birileri itiraz etsin ki her önüne gelene ceza yazmasınlar

sulh mahkemesinde değil,idare mahkemesinde dava açmanız gerek,polisin ceza kesmesi bir idari işlemdir,memurun görevi dolayısıyla da olsa yaptığı fiilin hukuka aykırı olduğunu düşünüyorsan idare aleyhine ilgili idari işlemin iptali için dava açarsın,davalı polis değil,ilgili idaredir

Geri