trafikçe el konulan ehliyetin geri alınması bu konuda yardımınızı bekliyorum...

anticman

New member
Reaction score
0
akla hayale gelmiyecek sekilde 2 defa ehliyetime alkol yüzünden trafikçe el konuldu...ikinci el konusdan dolayı cezam 30.12.2009 tarihinde sona erdi.Ehliyetimi geri almak üzere ilgili birime müracaat etmem neticesinde İl saglık müdürlüğünce düzenlenen 1 aylık egitime tabi tutulmam gerektigi ve buradan alacagım bir yazıyla gelmem neticesinde ehliyetimi tarafıma verebileceklerini söylediler.Bende İl saglık müdürlüğüne gittim burada 12 ser gurup halinde 2 gurup olarak egitim verildigini ve tahmini olarak 6 ay kadar sıranın tatarfıma gelemiyecegini ve ayrıca müracaat için il saglık müdürlüğü döner sermaye işletmesine 300 tl yatırmam gerektigi söylendi.
Zaten ehliyetimin alınmasından dolayı 2 yıl ehliyetimi kullanamadım aracıma binemedim ve ayrıca 561 tl para cezası ödedim ve cezamı çektim diyerek ehliyetimi almaya gidiyorum bana 6-8 aylık bir zaman diliminin sonunda ancak ehliyetimi alabilecegim söyleniyor bu durumun hukuken bir gecerliligi varmıdır eger hukuka uygun degilse yapmam gereken nedir bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum tesekkürler...

Geri