Trade Hack Hakkında...

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Arkadaslar Son günlerde böyle ezik lamerler serverlarda çoğaldı dikkat etmeniz gereken 1 noktaya değincem adamlar oyunu bırakıyorum itemleri de sana vereyim diyor sizde hemen ooo beleş item gelsin diyorsunuz adama trade atıyorsunuz kabul etmiyo 1 kac defa yineliyorsunuz yine kabul etmiyo sonra kabul edip birden trade sayfasını kapatıyor (yardımcı programlar da kullananlar var) 1 de ne göresin 1 anda senin inventory deki itemler silinmiş adam trade hack ile seni soydum şifreni ver düzelteyim gibi baslıyo sallamaya ama inanmayın relog atın düzelecektir mantıklı düşünürseniz hackleyen adam neden şifreni istesinki zaten biliyordur ...

Çakallar :D

Şu aralar oyuna geri dönmeyi düşünüyordum sağolasın :D

kardeş sağolasında bugün birisi bana trade attı takas yapalım diye ilk kez attı geri çekti trade yi sonra bi da attı kabul ettim baktım itemler kötü kapattım sonra bida attı kabul ettim baktım yine itemler kötü kapattım sonra lvl in kaç falan dedi ve 48 lvl sin dedi yani bildi nerden bildiğini anlayamadım neler oluyor birileri bunu açıklayabilir mi?

üzülerek söylüyorum ki bugün aynısını yedim...
senaryo farklıydı sadece sattıgım item e karsılık daha alt fiyatta bir item ve nakit önerdi...
oyuna ilk başladıgım zamanlarda bikere bu konudan agzım yanmıştı(5-6 ay önce)
prensip gereği trade atmıyordum ama nakit ihtiyacım wardı be pazarda beklemekten sıkılmıştım kabul ettim
sonrasımı...
orası tamamen bnm eşşekliğim itemler gitti...
adam id mi ve şifremi istedi önceleri vermedim ama itemlerin kilitli oldugunu sadece itemlerle ss alıp sonra geri verecegini bu ss ler karsılıgında oynadıgı cafeden 50tl lik ödülü alacagını söyleyip ana bacı yemin etti!!
bende bu charı yeni acmıştım daha 48lvl di kendi kendime daha alacak neyim warki zaten dedim...char ezik item desen yok diyerek bi umut verdim.daha sonra nasıl olsa gamersfirst ten deiştiririm gizli sorumla dedim...
oyundan düştüm geri girdim bi baktım itemler duruyor..karşı taraf bnm id ile girip beni düşürüyor bn tekrar girip onu düşürüyorum ve bi yandan ayrı bi pencerede şifremi siteden deiştirmeye çalışıyorum...
deiştirdim ama oyundayken yeni şifreniz aktif olmaz dendi biz girip cıktıkca bir türlü yeni şifre gecerli olmuyordu cünkü char hep oyundayken deiştirmiştim şifreyi...
sonuç mu bn yaptıgım eşşekliği son bi hamleyle kurtarmaya çalıştım ama o da direkten döndü ilk günkü gibi serverda cıbır kaldım...
bidaha trade mi töbe
yada ne acele edersin a salak adam bi relog ceksen aslında hiç bişi yokmuş panik olduk bize..

giden itemler mi :D

iron impact rb+1
spear of murky +4
scorpion side

yani gercek parayla toplamda 50-60 tl lik itemim çalındı

Geri