Trabzon'un Fenerbahçe kabusu

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
Turkcell Süper Lig'de 10 Mayıs Cumartesi günü, sahasında, şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sarı-lacivertli takım karşısında uzun bir süredir galip gelemiyor.

En son 2001-2002 sezonunun 15. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 yenen bordo-mavililer, daha sonra rakibiyle yaptığı 12 lig maçında galibiyet alma başarısı gösteremedi.

8 Aralık 2001'den bu yana yaptığı 12 lig maçında 9 yenilgi ve 3 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 5 sezondur iç ve dış sahada rakibi karşısında 3 puan alamıyor.

Bordo-mavililer, son 12 maçta 13 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü.

Ben trabzon'un özeLLikLe son hafta oyununu çok beğendim,fb'de hem sakatLıkLar hem de moraL oLarak bi dezavantaj var.. ÜsteLik Ts'nin transfer poLitikası da çok kaLabaLık,oyuncuLar takımda kaLmak için varını yoğunu ortaya koyacaktır.. Bence Trabzon bu maçı aLacak..

Bence bu maç berabere biticek kupon yapacaklara duyrulur..ayrıca fenerlıyım ..

Cok etklileyici konusdun LaZiSH

lalalalalalala la laaaaaaaaaa ooooooooooooo cim bom boooooooooooooom :)

lalalalalalala la laaaaaaaaaa ooooooooooooo cim bom boooooooooooooom :)

alakaya maydanoz...

Maç Fenerbahçe Trabzonspor arasında yırtık dondan çıkar gibi "cimbombom"...

Ne alaka... bak gsli bir taraftar Fenerin yenileceğini tahmin etmiş.. ne güzel maç ile ilgi yorum yapmış...

Sen "cimbombom".... tez zamanda büyümen dileğiyle....

Fb'nin yeniLeceğini tahmin etmemde Gs'Li oLmamdan ötürü bi temenni faLan yok sadece mantığım bunu söyLüyor..
İnş Karadeniz'imizin tek tabancası Ts seneye doğru transferLer yapıp Ligdeki has yerine geri döner..

aslında gençlerbirligi ve trabzon büyük kadroya sahip takımlar ama değerinin ve iskeleti tam oturmuyor...

sabır bence....

Futbolcularda baskı oluştu.Feneri hiç yenemiyeceğiz düşüncesiz var.Bu maçı alırsak devamı gelecekdir.

Fener kazansın GS liyim ama O kazansın lıg ıcın ıyı bır kapanış olur. goruntu baznda yanı kıyasıya bır lıg goruntusu ;)

MONTANO´isimli üyeden Alinti
Goller Yattara,Dk.26-61,Umut Dk.79, semih Dk.87,
Trabzon 3-1 Fenerbahce kalbimden geçen skor bu hayırlısı olsun.

KALBİM ÇOK TEMİZ YAAA Yattara dedim umut dedim attılar,Fakata semih konusunda çok iyimser davranmmışım

verdik ayarı hala kabus diolar yaaa:D

Geri