...::: Trabzonspor TekLifi Komik BuLdu ! :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
548173054.jpg

Katar'ın Al Sadd kulübü Trabzon'a İbrahima Yattara için yeni bir teklif sundu... Bordo-Mavili yönetim öneriyi komik bularak geri çevirdi...

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu İbrahima Yattara'yı geçtiğimiz sezon 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak isteyen Katar'ın Al Sadd kulübünün, bu sezon ise Yattara - Pascal Feindouno takasını önerip üzerine de 2 Milyon Euro talep ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'da her sezon sonu bir çok takımdan ciddi teklifler alan Gineli futbolcu Ibrahima Yattara'ya bu sezon ise beklenen talipliler bir türlü çıkmadı.

Geçtiğimiz sezonun başlarında Yattara'yı 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmak isteyen Katar'ın Al Sadd kulübü bu sezon ise bordo - mavili yöneticilere, Yattara - Pascal Feindouno takasını önerdi.

Bu teklifle de yetinmeyen Katar kulübü yetkilileri, iki hafta önce yaptığı takas teklifini yenileyerek, bu hafta başında bordo - mavili kulüpten Feindouno için, Yattara dışında 2 milyon Euro'da bonservis bedeli talep etti.

Geçtiğimiz sezondan Al Sadd kulübüne kızgınlığı bulunan Trabzonsporlu yöneticilerin ise, "Komik teklifiniz için teşekkür ederiz" diyerek konuyu kapattığı öğrenildi.

Bordo - mavili yöneticiler, daha önce yaptıkları açıklamalarda iyi bir teklif gelmesi halinde Yattara'yı yurt dışına satabileceklerini söylemiştiler. Ancak Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un Yattara'nın kesinlikle takımda tutulmasını talep ettiği belirtildi

.: Kaynak :.

Vaktinde 10 M veriLince satmazsan eLinde patLar böyLe. ..

FutboLcuya güzeL tekLif geLince satıcaksın!
Kim oLursa oLsun. ..

Vaktinde 10 M veriLince satmazsan eLinde patLar böyLe. ..

FutboLcuya güzeL tekLif geLince satıcaksın!
Kim oLursa oLsun. ..

yattaradan bahsedıyoruz nıye elınde patlasın ve trabzonsporla ılgılı bır sıkıntınmı var senın kusura bakmazsan sorabılırmıyım hangı takımı tutuyorsun

yattaradan bahsedıyoruz nıye elınde patlasın ve trabzonsporla ılgılı bır sıkıntınmı var senın kusura bakmazsan sorabılırmıyım hangı takımı tutuyorsun

Evet Yattara dan bahsediyoruz. Son 3 yılda Ts ye hiçbir katkısı olmayan bir adamdan bahsediyoruz!! Helldewil gayet doğruları diyor. Kurtulamadık şu adamdan !! İşin garibi Yattara hala kendini omuzlarda zannediyor.İyi bir paraya satılması lazım.Yoksa takımda durduğu her vakit takım adına zarar teşkil ediyor.

yattara sürekliliği olan bi oyuncu değilki cok ıyı para werılmıstı satılıp gıtseydı yerıne werımlı olabılecek cok kalıtelı oyuncular alınabılırdı genç...

Evet Yattara dan bahsediyoruz. Son 3 yılda Ts ye hiçbir katkısı olmayan bir adamdan bahsediyoruz!! Helldewil gayet doğruları diyor. Kurtulamadık şu adamdan !! İşin garibi Yattara hala kendini omuzlarda zannediyor.İyi bir paraya satılması lazım.Yoksa takımda durduğu her vakit takım adına zarar teşkil ediyor.

sakın adamım sakın
bu kadar da degıl herhalde 3 yıl nıye bu kadar bu yattaraya bu taraftar sabretmıs vallahı anlamadım ve bu araplar salak ya bu adama 10 mılyon euro para verılırmı

yattara sürekliliği olan bi oyuncu değilki cok ıyı para werılmıstı satılıp gıtseydı yerıne werımlı olabılecek cok kalıtelı oyuncular alınabılırdı genç...

futbolu ızlerken keyıf almak lazım nıye bunu ıngılterede yada ıspanyada arayasınkı alın trabzonspor da yattara var ızleyın

Arkadasım tmm göze hos geLen hareketLer yapıyor!!
Teknik konusunda sayıLı futboLcuLar arasında!!

Ama sürekLiLik oLmayınca bir işe yaramıyor bunLar. . .
Gectiğimiz sezon takıma Gökhan ÜnaL kadar katkısı yoktu!!

Ve bu adam için 10 M euro tekLif yapıLmıs sen reddetmişsin!!

Aynı sey benm takımımda oLsa onun içinde aynı seyi söLerim!!
ELeştiri kötü bişey değiLdir. . .
YazdıkLarımda sorn yapıcak ne war anLamıyorum.

FenerbahceLim ben gir bak fb böLümüne fener için daha ağır seyLer
yazıyorum. ..

Ben takımLara kişi bazında değiL kuruLuş bazında bakarım.
Kimse kaLıcı değiL. Bir futboLcu gider bir başkan gder bir hoca gider
yenisi geLir!! Bizim aşkımız renkLere. . .

İyi ForumLar. . .

sakın adamım sakın
bu kadar da degıl herhalde 3 yıl nıye bu kadar bu yattaraya bu taraftar sabretmıs vallahı anlamadım ve bu araplar salak ya bu adama 10 mılyon euro para verılırmı

Seni bilmem ama sürekliliği olmayan, keyfine göre oynayan, salla baş parasını alan futbolcuya sabredemem.

Arkadasım tmm göze hos geLen hareketLer yapıyor!!
Teknik konusunda sayıLı futboLcuLar arasında!!

Ama sürekLiLik oLmayınca bir işe yaramıyor bunLar. . .
Gectiğimiz sezon takıma Gökhan ÜnaL kadar katkısı yoktu!!

Ve bu adam için 10 M euro tekLif yapıLmıs sen reddetmişsin!!

Aynı sey benm takımımda oLsa onun içinde aynı seyi söLerim!!
ELeştiri kötü bişey değiLdir. . .
YazdıkLarımda sorn yapıcak ne war anLamıyorum.

FenerbahceLim ben gir bak fb böLümüne fener için daha ağır seyLer
yazıyorum. ..

Ben takımLara kişi bazında değiL kuruLuş bazında bakarım.
Kimse kaLıcı değiL. Bir futboLcu gider bir başkan gder bir hoca gider
yenisi geLir!! Bizim aşkımız renkLere. . .

İyi ForumLar. . .

Seni bilmem ama sürekliliği olmayan, keyfine göre oynayan, salla baş parasını alan futbolcuya sabredemem.

yattara sag acık oynuyor gokhan forvet ıkısınde ayrı gorevlerı var fazla gerıye gıtmeyelım sezon basında Katar'ın Al Sadd takımından transfer haberı gelmese ıdı yattara ıle ılgılı ve sezon bası cektıgımız sıkıntıları cekmeyecektır sonrası ılk 11 degısmez adamı oldu zaten
ve su an ısmı aklıma gelmıyor dunyaca unlu spor dergısınde gb attıgı golde yılın 5 golu ıcıne gırdı

gerıye gıdelım oynatamıyorlardı adamı yarım devre yarım devre o bıle cogu zaman yetıyordu ama bu sezon gordukkı yattara90 dakıka oynayabılıyormus

aorello trabzonspordan gıttıgı gıbı fenerden de aynı sekılde gıttı normalde trabzonsporlu olarak hanı ıyı oldu demem lazım bak ıste allahın sopası yok vs vs yanı denılebılecek cok sey var ama soyle dıyorum nıye aerelo gıbı bır futbolcu turkıyde oynayıp lıgımızın kalıtesıne kalıte katmıyor ıyı o zaman kalıtelı futbolcularını versonra sampıyonlar lıgınde uefa da 8 ye gel hayırlı ısler

avrupada 20-30-50-60 90 mılyon euro verıp transfer yapılıyor sen 10 mılyon euro ya futbolcunu verıyorsun ondan sonra aaa ıngılızlere bak ıspanyollara bak e ıste futbol orda oynanıyro falan falan

Geri