Trabzonspor Manisa'da Şokta !!!

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Trabzonspor Manisa'da şokta !

487120090802124733294.jpg

Sezona Sivasspor galibiyetiyle başlayan ardından Diyarbakırve Toulouse'a yenilen Trabzon, bugün Manisaspor'a konuk oluyor.

Müsabakanın ilk yarısı Manisaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı !

http://www.haber7.com/haber/20090823/CANLI-Trabzonspor-Manisada-sokta.php

Yenilsede seviyoruz . Yensede ... Sevinmek için Sevmedik !

isterse 1000 tane yesin .. bi dk 1000 tane mi :S

yok yok alanzinho'yu ilk 11 de oynatması lazım yattara lazım forvet lazım ...

ılgınc trabzonu ben bu sene bole beklemıyordum

Hugo Broos istifa edecek gibi görünüyor. Maçta çok tepki aldı. Zaten dün de buna ilişkin haberler çıkmıştı.

kader ortağı takımlarıyız biz =)

Trabzon ilginç bir istatistik çiziyor son haftalarda.Diyarbakırspor,Tolouse şimdide Manisaspor tebrikler vallaha ben bu kadarını bheklemiyodum...Önümüzdeki hafta bizle maçları,birde biz yenelim Trabzonsporu..

ah ah sevgili yönetim hala bir forvet almamakta bu kadar ısrarcı,süper ligde hiçbir takımda oynayamayacak umut ve rahatlığıyla dikkatleri üzerine çeken sevgili gökhan la eminim çok başarılı olacak.önümüzdeki sezonlara bakıyoruz herzaman ki gibi.galatasarayı kutluyorum

trabzona forver lazım almadılar adam gıbı golcu sımdı oynadıgı maclara bak anca gol yıyor atamıyor atamazda zaten o mallardan bızı olmaz ts bu sene kume mucadelesı verır anca olan bu

Kendi forvetimiz kendi golümüz engelliyo yönetim hala forvet lazım değil diyo...:S

takımda bu kadar beceriksiz forvet varsa hoca ne yapsın.... umutu ankaragücündeyken de sevmezdim adan kaç yıldır Trabzonspor gibi bir takımda oynayabiliyor (!) neyse acilen Trabzona yetenekli bir forvet şart......

Geri