Trabzonspor Kritik Noktada

admiral

New member
Reaction score
0
Diğer kulüplerle birlikte Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Trabzonspor’un, diğer kulüplerle arasındaki büyük bir fark bulunuyor. Bordo-mavililer, herhangi bir ceza alması durumunda yanacak.
Sezon başında Avrupa kupalarına katılırken, UEFA’ya temiz olduklarına dair taahhütte bulunan Karadeniz ekibi, bununla ilgili herhangi bir ceza alması durumunda hem sportif hem de mali olarak ağır müeyyidelerle karşı karşıya kalacak.
Böyle olması durumunda UEFA, Avrupa’dan senelerce men cezası verecek, ayrıca Şampiyonlar Ligi’ndeki katılım bedellerini, bonusları ve diğer gelirlerden payına düşen gelirin tamamını ödemek zorunda kalacak.

‘Hangi aletle ölçmüşler?’
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, TFF’nin 58’inci maddeyi neye dayanarak değiştirdiğini merak ettiğini ifade ederek, “Şikenin sahaya yansımadığını hangi aletle ölçmüşler?” dedi. Şener, “Fenerbahçe ile bizi aynı kefeye koyup PFDK’ye sevk etmeleri yanlış. UEFA’ya gideceğiz. Bana sürekli ‘Masaya vur ‘ diyen yerel basından bir kişiyi Demirören’in toplantısında görmek isterdim. UEFA’ya rağmen bu iş bitmez. Mümkün değil. Ben neden Disiplin Kurulu’nda olacağım?” diye konuştu.​

Geri