Trabzonspor Brezilyalı golcü Jaja'yı renklerine bağladı

OnoseR

New member
Reaction score
0
Trabzonspor, Ukrayna'da Metalist Kharkiv forması giyen golcü futbolcu Jaja'yı renklerine bağladı.

jaja_600_7MAVJ.jpg

Trabzonspor, Brezilyalı forvet oyuncusu Jaja'yı 4 yıllığına renklerine bağladı. Trabzonspor Jaja olarak tanınan Jackson Avelino Coelho'yu, Ukrayna'nın FC Metalist Kharkiv takımından transfer etti.

1.88 boyundaki Jaja, 28 Şubat 1986'da doğdu. 24 yaşındaki Brezilyalı forvet, orta sahada da görev yapıyor. Kariyerine 2004'te Feyenoord'da başlayan Jaja, Westerlo, Getafe, Flamengo, Racing Genk ve son olarak da Kharkiv takımlarında forma giydi.

2008'den beri Kharkiv'de oynayan Jaja, Ukrayna ekibinde 76 maçta 40 gole imza attı.

Ntvspor

Fırtına en sonunda gölcüsünü buldu demek hayırlı olsun.Hadi Trabzon Liverpool'u ele

Geçen sene Teofilo'yu nerden bulup getirdiler , kimse birşey anlamadı .
Bu senede bu adam
:lol:

Bakalım Hayırlısı Ukrayna gibi TS iklimine yakın takımdan gelmesi iyi .
Umut'tan iyi olsun bize yeter
:D

umarım bi faydası olur. camiamıza hayırlı olsun

Geçen sene Teofilo'yu nerden bulup getirdiler , kimse birşey anlamadı .
Bu senede bu adam
:lol:

Bakalım Hayırlısı Ukrayna gibi TS iklimine yakın takımdan gelmesi iyi .
Umut'tan iyi olsun bize yeter
:D

Leke kardeşim. Biraz olsun TS hakkında olumlu yorumlar yapman beni sevindirdi. Hani dedim kendi kendime ula Leke bile beğendiyse takımı az çok demek takımda bu sene iş var. Hadi hayırlısı olsun bakalım 28 yıllık özleme son vereceğiz inşallah ;) He unutmadan olumlu yorumlarının devamını diliyorum Leke ;)

Geri