Trabzonspor Bremen'ne patladı..

gandalf_61

New member
Reaction score
0
Werder Bremen
1 Tim Wiese - 8 Clemens Fritz, 4 Naldo, 15 Sebastian Prödl, 2 Sebastian Boenisch - 6 Frank Baumann, 22 Torsten Frings, 20 Daniel Jensen, 14 Aaron Hunt - 9 Markus Rosenberg, 23 Hugo Almeida
Trabzonspor:
35 Onur Kivrak - 3 Hrovoje Cale, 4 Rigobert Song, 16 Egemen Korkmaz, 18 Tayfun Cora - 6 Ceyhun Gülselam, 8 Selcuk Inan, 11 Ibrahima Yattara, 30 Serkan Balci - 9 Gökhan Ünal, 10 Umut Bulut

Dakika 7 Trabzonspor mutlak bir golden oldu. Yattara sol taraftan müthiş çalımlarla geldi ve sol köşede Cale'ye çıkardı Cale Penaltı noktası üzerinde uygun pozisyondaki Tayfun'a çıkardı bu futbolcunun vuruşu kaleciden döndü.

Dakika 33 Trabzonspor ortasahasından Bremen defansının arkasına atılan topa Umut Bulut müthiş bir koşu yaptı ve ceza sahası üzerinden yaptığı mükemmel vuruşla topu ağlara yolladı. W.Bremen 0 Trabzonspor 1
Dakika 42 Sol taraftan ortalanan topa müsait durumda bulunan Hugo Almeida dokunamayınca takımını mutlak bir golden etti.

Dakika 43 Trabzonspor'da Tayfun Cora sarı kart gördü

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 galibiyeti ile sona erdi.
Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Trabzonspor'da kalede Onur'un yerine Tolga yer alırken, Ceyhun'un yerinede Hüseyin oyuna dahil oldu.

Dakika 53 Gelişen Bremen atağında Prödl kafayı vurdu top az farkla auta çıktı

Dakika 56 Yattara'nın ara pasında Topla buluşan Gökhan Ünal, rakibini ekarte ederek topu filelere gönderdi.

Dakika 65 W.Bremen geliştirdiği atakta cezasahasının sol köşesinde topla buluşan Sebastian Boenisch'nin yaptığı vuruşta top kaleci Tolga'nın kapattığı köşeden ağlarla buluştu.W.Bremen 1 Trabzonspor 2

Dakika 70 Trabzonspor'da Tayfun Cora yerini Ferhat Çökmüş'e bıraktı.

Dakika 77 Trabzonspor'da Yattara yerini Barış Memiş'e verdi. Yattara oyundan çıkarken kaptanlık pazu bandını Hüseyin'e bıraktı.

Dakika 81 Trabzonspor 3.golden oldu. sol taraftan Gökhan Ünal'ın getirip çıkardığı topta Umut Bulut'tan önce Bremen kalecisi topa hakim oldu.

Dakika 82 golllllll Gökhan Ünalllllllllllll Gökhan Ünal Bremen dafansında 2 kişinin arasından atarak geçtiği topla ceza sahası üzerinde buluştu sert ve düzgün vurduğu top ağlarla buluştu. W.Bremen 1 Trabzonspor 3

Dakika 86 Trabzonspor'da Selçuk ve Gökhan yerlerini Adnan ve Abdulaziz'e bıraktı.

Dakika 88 Trabzon'da Barış Memiş rakibine sert girince sarı kart gördü.

Dakika 90 Gelişen Bremen atağında Türk futbolcu Mesut'un müthiş şutunu kalci Tolga Mükemmel bir şekilde kornere çekti.

Karşılaşma sona erdi W.Bremen 1 Trabzonspor 3

umut bulut un golü güzeldi .. harika bi aşırtma idi ...

paylaşımın için saoll

Helal Trabzon

benı yatırdın be trabzon

valla helal olsun bu kadarını beklemiyordum harika oyundu gerçekten bu sezon için umut verdi bana

Ersun Yanal'ı beğenmeyenlerede kapak olsun bu maçlar.

valla bırden cok sevınmelere basladım ben ya hanı rakıpte ole ufak tefek olsa almanya devı gokhan unal fatih tekke gbi olucak ınsallah ya cok guzel ya nazar degmesın

acıkcası macı ızlemedım ve fenerbahçeliyim ama bu sezon trabzonun guzel ısler yapıcaına ınanıroum ıste bız 1. olsak sızde 2. ne guzel olur kardes kardes:goz:

Bu Maç Geçerli Bir Gösterge İşte Tebrikler Trabzonspor...

Geri