Trabzonspor 1-2 Beşiktaş ( Turkıye Kupası ) [TEK BAŞLIK]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0

2213.gif
2214.gif

bjkk.jpg

Futbol Takımımız, Salı günü Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Basına kapalı yapılan ve 1.5 saat süren antrenmana toplu koşuyla başlayan Siyah Beyazlılarımız'da Kocaelispor maçında forma giyen Futbolcularımız 5'e 2 pas çalışmasının ardından idmanı tamamladı. Diğer Futbolcularımız ise yarım sahada çift kale maç yaptı.

İdmana Kocaelispor maçında sakatlanan Sivok ve Cisse katılmadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Sivok'un sol ayak bileğine, Cisse'nin ise sol arka adalesine darbe aldığını söyledi. Bu gün MR'ı çekilecek olan iki oyuncumuzun durumuna, MR sonuçlarının incelenmesinin ardından karar verilecek.

Yarını (9 Kasım) izinli geçirecek olan Siyah Beyazlılarımız, 10 Kasım Pazar günü saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenman sonrasında özel uçakla Trabzon'a gidecek.

abi hadi bakaLım hayırLısı oLsun...
baya zevkLi bir maç oLacak gibi gözüküyor

beşiktaşıma macda başarılar

bence goLLü güseL bi mac oLcak

ilginç bir maç olacak..ertuğrul sağlam giderayak ligdeki trabzon beraberliğinin iyi sonuç olduğunun üzerinde durmuş trabzona giden diğer takımlarında bu berabeliğe razı olacaklarını belirtmişti..kupa maçı nasıl bir ölçü olur bilmiyorum ama ben bu maçta adam gibi adam ertuğrul sağlamla büyük mustafa arasındaki farkları bulmaya çalışacağım

Takımımız Trabzon’da

Fortis Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Futbol Takımımız, Trabzon'a ulaşarak otele yerleşti.

Özel uçakla İstanbul'dan hareket eden Siyah-Beyazlı kafilemizde Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şeref Yalçın ve Mario Berk kafile başkanları olarak yer aldı. Kafilemizi Trabzon'da bordo-mavili kulübün genel sekreteri Hasan Yener, çiçeklerle karşıladı.

Bir grup taraftarımızın da yer aldığı karşılamanın ardından Siyah-Beyazlılarımız, konaklayacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

medya.php

0-1 bjk
bobo dk 33

Walla üzülerek söylüyorum objektif olmak gerek. Öndeyiz ama trabzon daha atak oynuyo. kapanıp kontra ataktan bi gol daha bulursak rahatlarız yoksa sakata gelecek bu maç.

5wm1s6.jpg

tebrikLer

Geri