Trabzon 1-2 D.Bakır [TSL 2.Hafta - Tek BaşLık]

sonixes

New member
Reaction score
0
1495_B_idman077.jpg

Trabzonspor statta çalıştı

Trabzonspor, Cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Diyarbakırspor maçının hazırlıklarını bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Hugo Broos yönetiminde Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan antrenmana hasta olan Gökhan, sakatlıkları bulunan Zafer, Yattara ve milli takım kamplarında yer alan Song ve Cale katılmadı. Milli takım kamplarından dönen Ceyhun ve Onur'un da katıldığı antrenmanda bordo - mavili futbolcular Diyarbakırspor maçına yönelik taktik çalışması gerçekleştirdi.

Maca gidecem İnsallah alacaz bu macıda.

1073_B_alanzinho010.jpg

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, yarın sahalarında ağırlayacakları Diyarbakırspor maçını kazanacaklarına inandığını söyledi. Avni Aker Stadyumu'nda ilk resmi maçına çıkacak olan Broos, "Sivasspor maçındaki eksiklerimiz giderdik. Daha güçlüyüz" dedi.

Turkcell Süper Ligi'nin ikinci haftasında yarın akşam ligin yeni takımlarından Diyarbakırspor'u ağırlayacak olan Trabzonspor, taraftarı önünde sürpriz yaşamak istemiyor. Zorlu maç öncesi Yattara ve Zafer Yelen'in sakatlıkları devam ederken, hafta içerisinde gribal enfeksiyona yakalanan Gökhan, Selçuk ve Alanzinho'nun tıbben oynamalarına engel bir durumun olmadığı ancak bu futbolcular hakkındaki son kararı teknik direktör Broos'un vereceği açıklandı. Geçtiğimiz hafta oynanan Sivasspor maçından farklı olarak bu maçta sadece Ceyhun'u 11'de sahaya sürmesi beklenen Broos'un, yeni transfer Gabric'i ise 18 kişilik maç kadrosuna alacağı ve maçın ikinci yarısında sahaya sürmeyi planladığı öğrenildi..

Bu arada Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda ilk kez resmi bir maçta taraftarın huzuruna çıkacak olan Hugo Broos, zorlu geçecek maçta üç puana kendilerinin ulaşacağına inandıklarını söyledi. Broos, taraftarın kendileri için itici bir güç olduğunu belirterek, "Hafta içerisinde Sivasspor maçında yaptığımız hataları gözden geçirdik ve onlar üzerinde çalıştık. Bu çalışmaların çok faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Şimdi biraz daha güçlüyüz. Sakatlıklar ve milli takımda bulunun futbolcular nedeniyle eksik çalışsak da, diğer futbolcularım gerçekten çok özveriliydi. Bu özverili çalışmamızın karşılığını Diyarbakırspor maçında alacağımıza inanıyorum" dedi.

CEYHUN'UN GÖZÜ BROOS'TA

Trabzonspor'un Sivasspor'la oynadığı maçta attığı gol sonrası yıldızı bir anda parlayan Ceyhun Gülselam, Diyarbakırspor maçında Broos'tan forma bekliyor. Milli takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in de, "Gelecekte çok daha önemli bir futbolcu olacak" dediği Ceyhun, "Önemli olan kimin oynadığı değil, kimin takımı başarıya taşıdığıdır" dedi. Genç futbolcu Diyarbakırspor maçında hocasının görev vermesi halinde elinden geleni yapacağını da belirterek, "Bu maç bizim için oldukça önemli. İlk hafta Sivasspor karşısında aldığımız galibiyetin bir anlamı olması için bu maçı kazanmalıyız. Takım olarak buna inandık" dedi.

MUHTEMEL 11'İ:

Sylva - Serkan, Song, Egemen, Cale - Tjikuzu - Engin, Ceyhun (Selçuk), Colman, Alanzinho - Umut

CEZALI: Yok

SAKAT: Zafer Yelen, Yattara

BİLET FİYATLARI: Açık tribün: 15 TL, Maraton Tribünü: 30 TL, Kapalı Yan: 60 TL, Kapalı Orta: 80 TL, VIP: 150 TL

Bugün kü oynadığımız oyunla yenilmeyi hakettik diyebilirim.Berbat oynadık.

BeraberLik bekLiyordum.Ama diyar şaşırttı benide . . .

helal olsun diyarbakıra çok sevindim trabzonu yendiğine...

arkadaş trabzonsporlular hemen yanlış anlamasınlarda trabzonspor kendi sahasında rahat oynayamıyor taraftar baskısı var hemen bir gol yenince .pne hakem vs.. maçı izledim geçen sene gib sahadaki futbolcular baskıdan dolayı heyacanlı ve panik böyle olmamalı sabırlı olmalı biraz...

Ben böyle takımın Ta .......................................
Dün geceden beri sövüyorum .
Böyle bir takım olmaz ya .
Adamlar Kendi sahasında maç kazanamıyor .
Deli olcam .

Başkan bir alem zaten .
Teknik direktör en az 2 adam istiyor , Gidiyor Gabriçi alıyor .
Adam sakatım diye maça çıkmıyor .
Başkan Şov peşinde TrabzonCell çıktı diye gaza getiriyor taraftarı .

TS bu değil , bu yönetimide Hak etmiyor .
Bırak git adam gibi birileri gelsin .
Adam gibi Transferler yapılsın .

Yine geçen seneki gibi Deplasmanda maç kazanıp kendi evinde Aptal Aptal puan kayıplarımı yaşıcaksınız ?

Ben Avrupa Macerasından vazgeçtim .
Gignac Burda da orda da bize en az 2'şer gol atar .
Tulus'a eleniriz .

Bu kadroyla bu kadar olur !
Çok sinirliyim daha fazla yazmıyım .

küçük gördünüz DİYARBAKIRI : )

Helal olsun... Diyarbakır..

Geri