Trabzon 0-1 Konya [23.Hafta-TekBaşLık]

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Avni Aker'de kritik randevu!
Turkcell Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde Trabzonspor'un konuğu Konyaspor. 15.15'te başlayacak karşılaşmayı hakem Aytekin Durmaz yönetecek.

1717_B_konya-trabzon001.jpg

Sezonun ilk yarısında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma Trabzonspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona ermişti. Maç öncesinde Trabzonspor ligde topladığı 45 puanla Sivasspor ile zirveyi paylaşırken, Konyaspor 24 puanla 15. sırada yer alıyor.

Trabzonspor, bugün sahasında ağırlayacağı Konyaspor'u mağlup ederek zirve yolunda önemli bir engeli daha aşmak istiyor. Teknik direktör Ersun Yanal maç öncesi yaptığı açıklamada ligde bulundukları konum nedeniyle bu maçı kazanmayı çok istediklerini söyledi.

Kart cezalısı Serkan ve Cale dışında eksik futbolcusu bulunmayan bordo - mavililerde Selçuk da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ersun Yanal, Konyaspor maçında sarı kart cezalısı olduğu için oynamayacak olan Cale'nin yerine Egemen'i sol kanada çekip Giray ve Song'u stoperde oynatmayı planlıyor.

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Konyaspor ise ligin son haftalarında rahat edebilmek için Trabzonspor deplasmanından 3 puan hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekipte maç kadrosunda sakatlıkları bulunan Serhat Akyüz, Caner Altın, Eren Şen, Koray İçten, Erdal Kılıçaslan'ın yanı sıra rahatsız olan Kaue Da Silva ve Mehmet Çoğum yer almıyor.

TRABZONSPOR:
Sylva
Tayfun
Song
Giray
Egemen
Yattara
Selçuk
Hüseyin
Colman
Gökhan
Umut

KONYASPOR:
Oğuzhan
Milos
Kratochvil
Ömer
Celalettin
Ayman
Cihan
Poljac
Bülent
Serhat
Veysel

Stat: Avni Aker
Saat: 15.00
Hakem: Aytekin Durmaz
Yayın: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

22. RANDEVU

Trabzonspor ile Konyaspor, bugün Turkcell Süper Lig'de oynanacak maçta 22. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 21 maçta Konyaspor 5 galibiyet alırken, Trabzonspor'un 10 galibiyeti bulunuyor. Konyaspor, bu maçlarda 25 gol atarken, Trabzonspor rakibine 34 golle cevap verdi.

Kaynak : Sporx.com ve Ajanslar

Trabzonspor futbol adına son haftalarda çok kötü, dikkatli
olmazsa bu maçtan bir yara alabilir.

----------------------------

Dk 68 Ve HaLa GoL Yok
Konya Çok İyi Direniyor

GooLL Konya 1-0 Önde Maçın Bitimine Az KaLdı..

ve maç bitiyooor... trabzon evinden kayıp.

Maç Sonucu 0-1

Oh oldu haftaya da Gs ye yeniliriz tam olur. Zaten bize şampiyonluk haram.

ben hiç bişe demiyorum bi şampiyonluk heyecanımız vardı onuda kursağımızda bırakıolar

Bir Ersun Yanal klasiği daha.

Maç Sonucu 0-1

Oh oldu haftaya da Gs ye yeniliriz tam olur. Zaten bize şampiyonluk haram.

Bize şampiyonluk haram değilde arkdaşım nedense bizim başıma gelenler hep mal oluyorlar tee lig başında burda bass bass bağırdık bu ersun yanal hoca malın onde gideı mal bile bu ersun yanaldan daha akıllı nedenmı umut buluta bu kadar ısrarla oynatan ısaacı yedek bırakan ısaacı yattaranın yerıne sokan yada alanzhino yu huseyını boyle oynatan ve en basında dedık kı eger bu takımın en ıyısı serkan balcıysa bu takımdan cacık olmaz dedık ahada geldınızmı sozumuze gokhan unal yazık ona verılen paraya mal gibi adam golcunun g si yok ondan umut bulut yazık bunlara verılen paralar kov bunları bunların yerıne bir tane al ama adam gibi al baştakılerde de iş yok nerden cürük kofti var adam aldık muhabbetıne adam dayatıyorlar gozumuze aldıklarıda sadece cacık cıkıyor

Ersun Yanal naptı gökhan la umut o kadar pozisyona girip bi tane atamazsa olacağı budur

ersun yanal ne mı yaptı esas mallığı o yaptı be arkadasım gokhan unalla umut bulut ılkkezmı bu haftamı gol kacırdılar sezon basından beri kacırdıklarını atsalar suanda trabzosunun attıgı gol sayısı en az 100 du sen bunları takıp etmıyormusun eee biliyorsun bu adamlar malll daha ne dıye ısrarla oynmatıyorsun demek kı sen onlardan da malsın kı oynatıyorsun ha alternatıfmı var ısaac onuda ızlet bu kadar mıllete bakalım o nasıl odamı kotu bana fovet alınde ama adam gibi alınde gokhan gibi malı begenıp almayın bana de dıyecem ama oda ersun yanalda oyle top bılgısımı var beden egıtımı hocalıgından ancak bu kadar olur ıste gerısını beklemeyın ersun dan cacık olmaz bence kovulması gerekenlerın basında gelıyor Şenol Güneşe Bukadar tahammul etmedık buna neden hala edıyorz anlamadım ben

ben hiç bişe demiyorum bi şampiyonluk heyecanımız vardı onuda kursağımızda bırakıolar

Arkadasşım niye heveslenıyorsun ki boşuna ersun yanal malı varken kı takımda surusuyle mal var hangisini sayacaksın bu kadar mal ile sen şampiyon olmayımı beklıyorsun

Valla ben sene başındada cevremdekilere dedım hayatta şampiyon olamayız ha su var bu kadar puan aldı ben şahsen şasırdım ve bununda bir tesatüf olduğunu veya şansın yardım ettiğini soyleyebilirim. diyeceksınkı suanda ıkıncıyız yenılsekte eee bunuda 3 buyuklerın mallığına borcluyuz onlar kaybettıde boyle oldu yoksa hangi sezonda 3 buyukklerın 3 unun bırden bu sekılde az puan toplamıs ve bu kadar yenılgı ve beraberlıklerı olmuşkı tarıhte yok bu bır ılk ve bence de son ts bu sene şampiyon olamayacak sımdıden soylım ve bu fırsatta bır daha elıne gecmeyecek vermezler 3 buyukler bu şansı bir daha ha 100 yılda bır olur oda oldu bıttı yıne şampiyon bence ya bjk ya gs buyuk takım faktoru ben eskınden ınanırdım ts nın buyuk takım oldugunu ama sımdı ınanmıyorum

iyi oldu valla bizim için tebrikler KONYASPOR !

Geri