traş makinesi

koskoca forumda traş makinesi kullanan kimse yok mu ???...??*

Dostum kimse senin maddi oLanakLarını biLemez değiL mi?

Kendi maddi oLanakLarına göre seçim yapmaLısın.Fiyata göre kaLitede artacaktır.20 LiraLık traş makinası da var 600 LiraLık traş makinası da..

İyi bişey aLmak istiyosan ben şahsen sana Braun markasını tavsiye ederim..Maddi oLanakLarına göre herhangi bir modeLini aLabiLirsin.Çok iyi bence.

Ucuz ve kuLLanışLı birşey aLmak istiyorsan da sana Sinbo SS-4018 modeLini tavsiye ederim..

Yinede traş makinasıyLa sinek kaydı tıraş bekLeme bence,bir süre sonra sinek biLe kaymaz,yüzün tahriş oLur,jiLet kuLLanmak her zaman iyidir.. =)

verdiğiniz cevap için önecleikle tşk ederim arkadaşlar maddiyattan ziyade ben hangi model almalıyım diye düşünüyorum ıslak mı kuru mu ? sonuç ta bir tarş makinesi at ile deve değil ya milyarlarda vermiyecez onun için pişman olmayacağım güzel bir cihaz arıyorum ..
sinbo gibi basit kalitesiz cihazlar değil de daha çok phılıps döner başlıklı bişey istiyorum ayrıa arkadaşımızın birisi elekli alma demiş elekli nasıl oluyor anlamadım ??? benim almak istediğim hoşuma giden cihaz şu :
PHILIPS HQ6970/00 TRAŞ MAKİNESİ - Teknosa Alışveriş Sitesi

verdiğiniz cevap için önecleikle tşk ederim arkadaşlar maddiyattan ziyade ben hangi model almalıyım diye düşünüyorum ıslak mı kuru mu ? sonuç ta bir tarş makinesi at ile deve değil ya milyarlarda vermiyecez onun için pişman olmayacağım güzel bir cihaz arıyorum ..
sinbo gibi basit kalitesiz cihazlar değil de daha çok phılıps döner başlıklı bişey istiyorum ayrıa arkadaşımızın birisi elekli alma demiş elekli nasıl oluyor anlamadım ??? benim almak istediğim hoşuma giden cihaz şu :
PHILIPS HQ6970/00 TRAŞ MAKİNESİ - Teknosa Alışveriş Sitesi

Elekli böyle bir şey oluyor :)

BRAUN 835 /150-1 TIRAŞ MAKİNESİ - Teknosa Alışveriş Sitesi

Yani döner bıçaklı değil
Ayrıca almayı düşündüğün makinanın aynısı bende var kullanıyorum ve memnunum

vallaha mı diyon hocam biraz anlatsana :D nasıl makine iyi mi ıslak mı kuru mu ? nasıl memnunmusun ??

Traş değil ' TIRAŞ '
:sigara:

Kardeş makine kuru tıraş için
Yüzde herhangi bir tahriş yapmıyor
Her gün tıraş olursan şarjı 20 gün kadar gidiyor
Tabi sonuçta jiletle kıyaslayamazsın sinek kaydıracaksan :) ama yinede iyi kesiyor
Ban asorarsan ben memnunum ama benim memnun olduğumdan sende memnun olacaksın diye bir şey yok onuda söyleyim

sağol verdiğin bilgiler için tşk ederim sen memnunsan bende memnun kalırım sonuçta bizde uzaydan gelmedşk ya :D bu arada kuru traş olurken kıl dönmesi oluyor diyorlar sende hiç oldumu ??

ben philishave kullanıyorum kuru.bi problem yok.sakal uzunsa tahriş ediyor biraz.yoksa tahriş falan yok.ama direk düz düz yukarıdan aşağıya sürtersen suratına tahriş eder.dairesel hareketlerle kesince tahriş falan olmuyor

makine her ciltte aynı etkiyi yapmaz.
birinde gayet iyi keserken sende tahriş yapabilir
sakalın sert çıkıyosa makine pek iyi kesmez yada uzun kullanamassın

(varsa arkadaşında fln kullan 1-2 bak bakalım nasıl oluyo)

makine her ciltte aynı etkiyi yapmaz.
birinde gayet iyi keserken sende tahriş yapabilir
sakalın sert çıkıyosa makine pek iyi kesmez yada uzun kullanamassın

(varsa arkadaşında fln kullan 1-2 bak bakalım nasıl oluyo)

yok valla ozkan hocam ama sağol yinede verdiğin bilgiler için sakallarım okadar sert değil.

arkadaşlar yaptığım araştırma sonucunda şu bilgilere ulaştım meraklısına :

) Panasonic, Matsushita Electric Works tarafından üretilen bir Japon markası ve adamların ARGE ve teknoloji yatırımları korkunç düzeyde. Bir kıyaslama yapmak gerekirse Braun senede 2 milyar dolar ciro yaparken, Matsushitanın geçen seneki cirosu 81 milyar dolardı. Bunun % 5 ten fazlasını ARGE ye harcadılar. Gerisini siz hesaplayın.

2) Panasonic ilk tıraş makinesini 1955 te üretmeye başladı. Geçen yıl tıraş makinelerinin 50. yıl dönümünü kutladılar.

3) Dünyada ilk defa ıslak/kuru tıraş makinesini üreten firma Panasonic (1992)

4) Dünyanın ilk çift bıçaklı tıraş makinesini üreten firma Panasonic (1984)

5) Dünyanın ilk üç bıçaklı tıraş makinesini üreten firma Panasonic (1995)

6) Dünyanın ilk ve tek lineer motorlu tıraş makinesini üreten firma Panasonic (1998)

7) Dünyanın en keskin açılı iç bıçaklarını üreten firma Panasonic (30 derece!)

8) Dünyanın en esnek tıraş makinesi Panasonicten (soldan sağa 60 derece!)

9) Dünyanın en hızlı tıraş makinesi Panasonicten (13000 devir / dakika). Bu diğer markaların neredeyse 2 katına eşit oluyor!

10) Panasonic tıraş makinelerinin bazı modellerinde ise (induction charging) endüksiyon şarj teknolojisi kullanılıyor. Yani herhangi bir kontakt noktası veya metal teması olmaksızın şarj emilmek suretiyle makineniz şarj oluyor.

11) Panasonic in en son modelinde yani benim kullandığım modelde sonic temizleme sistemi yapmışlar. Motor hızı dakikada 17.000 devir de çalışarak sıvı sabun ve su kullanmak suretiyle elek & bıçakları hijyenik bir şekilde temizliyor.

Bütün bunlara rağmen Panasonic fiyatları oldukça makul düzeyde.

Herkese iyi tıraşlar derim.

traş makinasından az buçuk anlayanlar bu konuda açık ara önde olan tek markanın panasonic olduğunu bilir gerisi hikaye. ben 1 ay önce 200 tlye bir panasonic aldım çok memnunum. paran varsa 450 tlye çok iyi bir modeli var.

iyide nedense panasonic de döner başlılı model yok hep elekli o tiplerde benim hoşuma gitmiyor onun için phılıps alacam bende..

Geri