.:CHECHEN
Banned
arkadaşlar şu dünyada özellikle ülkemizde bulunduğu mevkiyi abuk zabuk kullanan o kadar insan varki hayret edilecek derecede adını vermek istemediğim bi oyun sitesinde kafkas nickli bi üye gördüm yemin ederim tamamen iyi niyetimle adama selam verdim hani çeçen-çerkez diye bende yarı çerkez yarı çeçen olduğum için bu adamda akrabam sayılır dedim.Adam engelleyince benimde içime kurt düştü acaba neden böyle yaptı diye masasına gittim kardeş hayırdır ne oldu diye sordum adam "hadi git işine ya" diyerek beni masadan attı.
Bende insanım sinirlerim tepeme vurdu masaya döndüm "cehenneme kadar" dedim ve hemen çıktım.Sonra bu şahıs beni opa şikayet etti op ta gelip aşşağıdaki gibi benle ters düz konuşmaya başladı.Hani op ya isterse atar.Resmide kopyalayıp aşşağıya yapıştırdım.Şahit olun diye.Bir daha bu siteye girmeyeceğim ve girenleride uyaracağım.Sizinde haberiniz olsun yarın değil öbür gün sizinde başınıza gelirse şaşırmayın.İşte bu günümüz türkiyesinde oturduğu koltuğu veya olduğu mevkiyi toplarına göre yöneten veya kullanan üsler için çok vahim bi tablo.
Polisi polistir diye durdurur arabayı şotak geçerek sorgu yapar
Polisi rüşvet yer
hemşiresi başörtüyle hastaneye geldi diye "teyze burası camii değil" der almaz içeri bağırır koskoca kadının üzerine
Devlet dairesinde adamı olmayan sıra bekler
Hasta olursun dk.ra gidersin doktorun yüzünde meymenet yoktır içini karartır.
Nasıl iştir bu anlamadım nereye gidiyor bu ülke.
mevkisine göre iş yapan insanlar!!!
Polisler,Memurlar,Doktorlar,Oplar,Modlar ..vs
(Neyseki hh de bunlar çok çok az ve çok şükür açtığımız konularda pek karşılaşmıyoruz)
Bende insanım sinirlerim tepeme vurdu masaya döndüm "cehenneme kadar" dedim ve hemen çıktım.Sonra bu şahıs beni opa şikayet etti op ta gelip aşşağıdaki gibi benle ters düz konuşmaya başladı.Hani op ya isterse atar.Resmide kopyalayıp aşşağıya yapıştırdım.Şahit olun diye.Bir daha bu siteye girmeyeceğim ve girenleride uyaracağım.Sizinde haberiniz olsun yarın değil öbür gün sizinde başınıza gelirse şaşırmayın.İşte bu günümüz türkiyesinde oturduğu koltuğu veya olduğu mevkiyi toplarına göre yöneten veya kullanan üsler için çok vahim bi tablo.
Polisi polistir diye durdurur arabayı şotak geçerek sorgu yapar
Polisi rüşvet yer
hemşiresi başörtüyle hastaneye geldi diye "teyze burası camii değil" der almaz içeri bağırır koskoca kadının üzerine
Devlet dairesinde adamı olmayan sıra bekler
Hasta olursun dk.ra gidersin doktorun yüzünde meymenet yoktır içini karartır.
Nasıl iştir bu anlamadım nereye gidiyor bu ülke.
mevkisine göre iş yapan insanlar!!!
Polisler,Memurlar,Doktorlar,Oplar,Modlar ..vs
SİZDEN NEFRET EDİYORUM !!!
(Neyseki hh de bunlar çok çok az ve çok şükür açtığımız konularda pek karşılaşmıyoruz)