Touchpad sorunu... (çok acil)

sedrik

New member
Reaction score
0
arkadaşlar toshiba A300-17N PSAJOE notebook um var vistadan win7 geçiş yaptım bütün driver ları buldum toshibanın sitesinden ancak bi tek touchpad inkini bulamadım kullanmasına kullanıyorum touchpad i ancak şöyle bir sorun var bilgisayar hoşgeldiniz ekranıda dahil tam olarak açılmadan touchpad e dokunduğumda klavye ve touchpad kilitleniyor ama bilgisayar kiltlenmiyor bunu çözmemde yardım eder misiniz neden yapıyor olabilir aradım taradım ama bi yol bulamadım hüstadlar yardım edermisiniz?? teşekkürler...

aynı sorun

bende de aynı sorun war şu an synaptics in kendi sitesinden indirdiğim driver ı kurdum ama sorun çözülmedi. bu verildiğiniz driver satelite a300 15a için de uygun mudur? değilse onun da driver ını bulabilir misiniz?

ayrıca bazı acılışlarda ekran çözünürlüğü de değişiyor, yeniden başlattığımda düzeliyor. lütfen yardım edin kafayı yicem artık :S:S

verdiklerinizi yükledim teşekkürler. şu touchpad sorunuyla ilgili de biri yardım ederse cok iyi olcak...

bende hp pavilion dv6 1280et var.vista kuruluyken almıştım sonra w7 yükledim.touchpad de ki en sağda bulunan top özelliği(sayfaları aşağı yukarı çekme) yok oldu.onu nasıl geri getirebilirm??

bende hp pavilion dv6 1280et var.vista kuruluyken almıştım sonra w7 yükledim.touchpad de ki en sağda bulunan top özelliği(sayfaları aşağı yukarı çekme) yok oldu.onu nasıl geri getirebilirm??

pad'in driverının win7 uyumLu oLanını edinmeye çaLışın..vista driverLarı da win7 de çaLışıyor ama bazıLarında sorun çıkartabiLiyor..eğer kuruLuysa pad'in yazıLımı iLe arayüzünden ince ayar yaparak scrooLu aktif haLe getirmeyi denemenizi önerebiLirim..

scrool dedğin nedir kaydırma ayarı mı? onlar zaten etkin ve sorunum hala çözülmedi :S

Fyonb
pad'in driverının win7 uyumLu oLanını edinmeye çaLışın..vista driverLarı da win7 de çaLışıyor ama bazıLarında sorun çıkartabiLiyor..eğer kuruLuysa pad'in yazıLımı iLe arayüzünden ince ayar yaparak scrooLu aktif haLe getirmeyi denemenizi önerebiLirim..

driveri indirip güncelledim sorun çözüldü.teşekkür ederim...

ya bende neden çözülmüyor. acaba başka bişeyden kaynaklanıyor olabilir mi??

Geri