Tottenham sizi unutmadı

ekirekli24

New member
Reaction score
0
7_234862_bjk_taraftar2511_414_232.jpg

İngilizler, 2 sezon önce Tottenham karşısında şov yapan Beşiktaş tribünlerini aklından çıkaramıyor. Tottenham´ın maç günü dergisi, Siyah-Beyazlı taraftarlara 2 sayfa ayırdı.

Faks gönderilmişti
Tarih 19 Ekim 2006... İnönü Stadı’nda Tottenham’ı ağırlayan Beşiktaş, futboluyla bekleneni veremese de, tribünlerdeki atmosferiyle İngilizler’i hayran bırakmıştı. Maç sonrasında Siyah-Beyazlı kulübe bir teşekkür faksı gönderen Tottenham, taraftarların bağlılığından övgüyle bahsetmişti... Aradan 2 yıl geçti ancak, Tottenham Hotspur, İnönü Stadı’nı unutumadı. Önceki gün Blackburn Rovers ile oynanan maçta dağıtılan dergide, Siyah-Beyazlı taraftarlara tam iki sayfa ayrıldı.

‘Hiç susmadılar ki...’
Maçı Tottenham’ın kazanmasına rağmen, Beşiktaşlı taraftarların desteğinin bitmediğine dikkat çeken İngilizler, şu yorumu yaptılar: Uzun zaman hafızalarda yer alacak bir spor olayına tanıklık ettik. Boğaz’a yakın olan İnönü Stadı’ndaki akustik mükemmel... O dönemde Tottenham’ın teknik direktörlüğünü yapan Martin Jol ise şöyle konuştu: Başta hedefimiz taraftarları susturmaktı. Ancak bir iki dakika sonra şunu anladık ki, böyle bir kalabalığı susturmak imkansız.

Kaynak:Fanatik

haha :D
chelsea,barcelona,liverpool,marsılya vs vs vs
ben maca sonuc ıcın gıtmem ztn,stresımı atıyım yeter
tşkler beşiktaşım

Tartışmasız Dünyanın en mükemmel taraftarıyız. Tottenham bi de livirpool maçında görseydi bizi

bence çok gurur verici bi olay hatta bu maçtan sonra uefa da bize bir teşekkür faxı çekmişti. bu kadar ateşli taraftar grubunun takımı yenilmesine rağmen rakip takımı alıkşlaması takdir edilicek bi olaydır diye.. bu haberi büyük taraftarmızı kendilerine aklı sıra rakip olarak gören kesimler de okusun .. okusun ki gerçeği bi daha görüp idrak etsinler..

kıskananlara ,çekemeyenlere , bok atmak için fırsat kollayanlara olması gereken kapaklardan biri daha....tabi anlayana

zaten dünyada iki tane adam gibi taraftar bilirim
biri olimpiyacosun taraftarı
diğer beşiktaş taraftarı

febeli taraftarları anlamiyorum her yerde karsimiza cikiyorlar her seferinde cevabini aliyorlar ve hala konusabiliyorlar herhalde unuttunuz sam. lig. sıfır cektiginiz gunleri

neyse carsi burada akilli olun

Maç sonucu kaç kaçtı ya ben sanki totnım mı yenmişti falan...öyle hatırlıyorum sanki yanii))) adamlar unutmazlar tabii...bjk de liverpol tirübünlerini unutmuyordur...8 tane gol atan takımın taraftarları kim bilir nasıl mest olmuştur

Geri