toshiba satellite m40x-119 dirver wireless tanıtma

neb34

Banned
Reaction score
0
KİM ALLAH'IN İNDİRDİĞİ İLE HÜKMETMEZSE İŞTE ONLAR
Ben toshiba satellite m40x-119 kullanıyorum.Recovery diski kullanmadan format attım.Format atmadan önce xp home edition kullanıyordum.Şimdi professional kullanıyorum ama wireless özelliğinden yararlanamıyorum ayrıca ses kartı çalışmşyor.Driver cd sini de bulamadım

Acaba bu driverları nerden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim

evet arkadaslar su wireless baglantısını bende yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

dediğiniz yolları denedim ama keywords bölümüne ne yazacağız.

keywords bölümü boş kalabilir, gerekli diğer kısımları doldurduktan sonra sürücüsünü indirebilirsiniz.

olmuyor malesef "anahtar kelimeler girerek aramanızı daraltabilirsiniz,dört kelimeyi aşmayan ..."diye bir şeyler yazıyor ingilizce.Driverlere ulaşamıyorum.

Kusura bakmayın sizi uğraştırıyorum ama valla tepem atmaya başladı.Orjinal ürün kurtarma cd si elimde yok.Formatı farklı bir cd den attım ama kablosuz internete bağlanamıyorum.Günlerdir uğraşıyorum nafileeeeeeeeee

Görüntüde windows xp için wireless driver'ı mevcut değil, wireless'in bilgisayar üzerinden açık olduğuna eminmisiniz?

Çok teşekkür ederim şu an işteyim indiriyorum eve gittiğimde muhakkak yükleyip deneyeceğim.Problem yaşarsam yazarım.İyi çalışmalar

Geri