Toshiba A350-22Z XP Yükleme Sorunu

akumas

New member
Reaction score
0
toshiba a350-22z notebook a ne yaptıysam xp yükleyemedim başka marka bir notebookta deniyorum çalışıyor ancak benim makinede kurulum ekranı geliyor dosyaları yüklemeye başlıyor biraz sonra mavi ekran geliyor
not: cd de bütün sata raid sürücüleri mevcut

Başka bir xp cd si denedin mi? Geçenlerde bir arkadaşın laptop da benimde başıma geldi farklı bir xp cd si ile denedim oldu.

harddisk bulamadigindan kaynaklaniyor!
---------------------------------
bios tan sata denetleyicisini kapatmamız gerekiyor
Integrated Peripherals`a girip
sata ahcı mode yi ahcı olarak işaretliyoruz ıde seçeneği varsa ahcı yı değilde ıde seçeneğini seçiyoruz
sata supported kısmını disable yapıcaksınız
LAKIN SATA DRIVER icin
driver intelin chipsatz,sata degilse,asagidaki liknden direk intelden indirebilirsiniz,
http://downloadcenter.intel.com/Sea...set+Family&OSVersion=Windows*+XP+Professional
daha önce bios da gerekli ayarlar yapildikdan sonra !
ILK ÖNCE temiz bir kurulum CD Siyle xp yi kurarken driverler Chipsatz-driver (Intel ® Chipsatz Software-Installations-Utility yukardaki linkde verdim,! YÜKLEDIKDEN SONRA notebook yeniden baslatilir, Grafikdriver yükledikden sonra ihtiyac dahilinde yeniden baslatilir ve LAN, WLAN-Card Reader ... gerekliyse (not: Intel ® PRO / Wireless Network Connection Wireless LAN-Software yüklenilmeli, lakin bunlar WLAN-driver ve WLAN-aygiti Konfigurationsprogramlarini icerdiginden uygunlugu önceden denetlenmisdir, yukArdaki link ! Devam edip.kurulum sonrasinda sorunsuz,gerceklestirilir, kolay gelsin,

Toshiba Leptolarda Eğer Windows Xp Kuracaksan Eğer Sata Entegreli Windows Xp Kuracan Yada Güncel Sataları İndirip Windows Xp Cdsine Entegre Yapacan Böylelikle Kurmuş Olursun...

Geri