TorrentTurk.net - kapatildimi - ulasilamiyor

maviing

New member
Reaction score
0
Arkadaslar iki uc gundur dniyorum ama TorrentTurk.net sitesi acilmiyor.Cesitli proxy'ler denedim, herseyi denedim ama ulasilamiyor. Bir bilgisi olan varmi ne oldu bu siteye.

evet arkadaşlar açılmıyor bilgisi olan varsa paylaşabilirmi bizimle ne oldu bu siteye ?????

ben hemen payaşayım arkadaslar site yöneticileri ile irtibata geçmeye çalışdım fakat geçemedim önümüzde sadece 2 ihtimal war ya site kapatıldı .com dan .net e gectiği gibi geciş yapıp org. yada farklı bi tabana yerleşicek yada malumunuz torrent siteleri warez olduğu için alınan bağışların üzerine yatılarak siteyi direk adminlerinde kapatmış olma ihtimali war ilk ihtimal daha mantıklı insanı rahatlatan bi olay ben hala ulaşmaya dewam ediyorum torrentsiz yaşanmıyo çünkü....

hepimize qeçmiş olsun iyi forumlar..... iyi paylaşımlar

Sitede ara ara oluyor böyle şeyler yakında düzelir...

aranızda üye olan yada yönetimde olan varmı açıklama bilgi varmı

Arkadaşlar bu adamlar öncedende bakıma girdiler .com dan .nete geçtiler ama hepsinde herhangi bi siteye açıklama yaparak yada tek tek herkeze mail atarak bildirdiler durumu bu defa öle bir olay olmadı ben geri açılcanı pek zannetmiorum ama keşke açılsa..dier sitelerden aldıım bin tane duyum var kimi bakıma girdi dio kimi vip paralarına çöküldü dio kimi yöneticiler arası kavga çıktı daaldılar dio kesin bişi yok yani ... ama keşke açılsa :(

valla süper bir siteydi keşke açılsa

Geri