torrentleech e karşılık demonoid

KaßuS

New member
Reaction score
0
torrentleech e karşılık tti.nu ve demonoid

arkadaşlar elimde hiç kullanılmamış demonoid ve tti.nu hesabı var torrentleech davetiyesi ile isteyen olursa değiştirmek [email protected] bu adrese mail atarsanız konuşabiliriz.

yokmu isteyen tti.nu yu zor bulursunuz bi daha elimde 2 tane olduğundan veriyorum

Arkadasim bu torrentleech nasil biseydir anlamadim icinde altinmi var herkes ariyor bende aramaya basladim ortam nerde ben orda seklinde ama yok kimse vermiyor.Hatta yabanci sitelerde öyle bi hal almiski rapidshare premium veriyoarlar torrentleech'e karsilik.Benim aklima gelen tek cözüm site adminlerinden birine mail atip bagis yapmak istiyorum diyceksin cidden yoksa veren kimse yok gibi belkide vardir ama ben fellik fellik aradim bulamadim.Ayrica ögrendigim kadariyla torrentleech davetiye sisteminide kapamis ztn(ne kadar dogru bilmiyorum) bildiklerimi seninle paylasiyim dedim arkadasim umarim bulursun ama yolun acik olsun

torrentleech orta kara kullanıcılar için tek sitedir benim orda 200 küsür gb upload ım vardı? ancak öss dalhasından girmeyince iptal etmişler şimdi tekrardan arıyorum bulursam ilk davetiyem sanadır :D

bütün sitelerden üyeliğim var..su torrentleech bir türlü düşmedi bea...selamlar :)

Geri