TorrentLeech Davetiyesi arıyorum bi el atıverin...

kemal3162

New member
Reaction score
0
Torrentleech davetiyesi arıyorum arkadaşlar [email protected] adresine gönderirseniz çok sevinirim... Kullanılmamış arena-tr ve LeechTurk üyeliği veririm karşıığında...

Torrentleechi öyle kolay kolay bulamazsın umarım gönderen olur.Çünkü davet ettiğin herkesin hatasından davet eden de sorumlu tutuluyor.

Peki torrentleech belli zaman aralıklarında davetiyesiz üyeliği açıyor mu?

Acabilir ama ne zaman olur bilinmez ki kac senedir acmadi hic.Bende davetiye var fakat dedigin siteye karsilik imkani yok eger kaliteli bir tracker önerebilirsen hd agirlikli o zaman olabilir.

dediğini anlamadım ama sömürücü değilim arena-tr'de 3.2 ratiom var SS atabilirim DonanımHaber forumlarında 2. el bölümünde tanınırım birçok alışverişim var.Profilimi gösterebilirim daha ne diyim işte burda yeni olduğuma bakmayın

arena-tr davetiyene talibim. eger kullanmiyorsan bana gönderebilirsin. umarim aradigin davetiyeyide bulursun, ama yorumlara bakilirsa cok zor.

Davetiye değil sadece üyeliğim var, onu da torrentleech olan birisiyle takaslamayı düşünüyorum...

..........................................................................

demoined var bende zaten su anda üyeligi acik hdbits.org lazim dostum.

uzun zamandır arıyordum şu tl davetiyesini.aslında belki çok kullanacağım için değil ama millet çok iyi çok iyi diye abarttığı için istiyordum. hd-bitts.ro davetiyem bile işe yaramadı.Neyse şimdilik zamundaya devam edelim bari:)

paduwan torrentleech karşılığında 10 TL göndereyim ptt'den havale yapayım adına çok ihtiyacım var kabul eder misin?

Ayrıntıları [email protected] adresine mail at gönderirim parayı...

iyice gözünü karartmisin dostum.parayla ilgilenmiyorum ama sadece bir hdbits.org davetiyesi bulup torrent davetiye olayina güle güle demek istiyorum.

para karsiligi almak istiyorsan hala para ile satan adamlar buldum bir yerde linkini yoliiyim sana

Geri