Torrent

<<<DeFThELoG>>>

New member
Reaction score
0
Hayvanları Sevelim, Benim Gibisini Zor Görürsünüz
Günümüzün gereklerinden biri olan Torrent Tarzı p2p (Peer To Peer) kullanıcı arabirimli indirme programlarına ait program ve oyun linklerini koyabileceğimiz ayrı bölüm açılmasını talep ediyorum...
Pc başına uzun süre kalamayan ve devamlı indirme kontrolü yapamayan kullanıcılar için bir nimet olan torrent tarzı linklerin verilmesi bence HackHeLL.CoM'un yararına olacaktır...

Yönetimin bu çağrımı değerlendirip, cevabın bu konu altına verileceğine eminim..

Üyelerin yorumlarını ve yöneticilerin cevabını bekliyorum...
Saygılar...

haklısın dostum..gerekli ve böyle bir site için oldukça ilgi çekici olabilir..

Torent paylaşımı yasallığı konusunda bir o kadar da tartışmalı bir konu gereklimi paylaşım açısından

evet gerekli hem fikirim lakin içerik yönünden ne gibi tedbirleride beraberinde getirir hele ki şu son

dönemde telekominikasyon iletişim bakanlığının ciddi yaptırımları varken ayrıca abd ve avrupada çok

önemli sitelerin başını yedi bu torent yani çok iyi analiz edilip öyle açılması gereken bir bölüm diye düşünüyorum.

torrent olayı için bırakın ayrı bi bölümü ayrı bir forum açılması gerekir, zira bir torrentin ne zaman işlevsel olduğu, bunların içeriksel analizlerini yapmak bir bölüme yetmez .Yoksa öteki türlü torrenti ana sitesinden kopyalayan bir bölümden ibaret olur. Torrent işe yaramadığı zaman da çöp kutusunu da taşırır.
ayrıca dediğim gibi içerik de tartışmaya açıktır. onun için newvave arkadaşımızın dediğine katılıyorum .
yine de son söz modlarımız ve adminlerimizdedir.

saygılar.

slm arkadaşlar benim internet cafem var ana masam ağ bağlantılarımı görmüğyor yardım edermisiniz internet falan herşey normal ama ağda diğer masaları görmüyor

arkadaşım bi konuda yardım edermisin bana

Geri