Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben film indiriyorum bir arkadas indirdigi filmleri veya dosyaları ayrı bir programda görebiliyor... bende görmek istiyorum nasıl görebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
anladığım kadarıyla; mesela filmin ilk partını indirdin ve filmin indiği kadarını, kalitesini önceden görmek için izlemek istiyorsun.. olay bu mudur ?
şu prgramları deneyebilirsin....
VLS Player
(sadece part 1 i indirin sonra sonra yeni bir klasor olusturup part 1i onunicine acin , bir sure sonra winrar sifresi varsa sifre soracak yoksa part 2 yi soracak bu pencereyi kapatmayip kucultun veya dokunmayin ardindan part 1 actigimiz dosyaya ulasip icindeki filmin part birini goreceksiniz ,burada sag tıklayıp birlikte ac deyip VLC media playr ı seciyoruz olay budur filmi actiniz ,,,,filmin goruntusunu begenmediniz dil inden mi hosnut kalmadiniz sifresimi uymuyo diger bolumleri bosu bosuna indirmeyin o zaman.) http://rapidshare.com/files/129717998/VLC_Media_0.8.6.i.rar