Toraman'dan Terim'e tepki

NeRoN_64

Banned
Reaction score
0
Toraman'dan Terim'e tepki
Beşiktaş'ın İkinci Kaptanı İbrahim toraman milli takımlar teknik direktörü Fatih terim'e büyük tepki gösterdi

Beşiktaş'ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, Milli Takım'ın 6 Şubat Çarşamba günü İsveç'le oynayacağı özel karşılaşmanın kadrosuna çağırılmadığı için Fatih Terim'e tepki gösterdi. Siyah-Beyazlı futbolcu, 'Milli Takım'a çağırılmamak benim için sürpriz bir karar değildi. Bu kararı bekliyordum. Zaten en formda olduğum dönemde de oynamadığım olmuştu' diyerek Terim'e sitemde bulundu.

terimde ne yaptığını bilmiyor ibrahim kaş paf takımındayken bile milli takıma alınıyor ama her maç ilk 11 de oynayan üstelikte bence güzel oynayan toraman alınmıyor.hatta askerden kaçtığını bağıra bağıra Türk milletine haykırıp yunanistanın sıradan bir takımına kaçan tümer bile ay-yıldızlı formayı giymeyi hakediyorsa toraman tepki göstermekte yerden göğe kadar haklı

terimde ne yaptığını bilmiyor ibrahim kaş paf takımındayken bile milli takıma alınıyor ama her maç ilk 11 de oynayan üstelikte bence güzel oynayan toraman alınmıyor.hatta askerden kaçtığını bağıra bağıra Türk milletine haykırıp yunanistanın sıradan bir takımına kaçan tümer bile ay-yıldızlı formayı giymeyi hakediyorsa toraman tepki göstermekte yerden göğe kadar haklı

Sonunda kadar haklısın kardeş. O Tümer zaten ........

Neyse şimdi ban yiyeccem :D

Tümer'i alan Terim Ümit Karan'ıda almıyor İbrahim haklı ...

terim efendi ne yaptığını biliyormu ki acaba ? anca tiplere triplere girsin o

fatih hocanın yaptıları yapacaklarını garantisidir. iyiki toramanı almamaış. ben bir başiktaş taraftarıyım. toraman herhafat oynuyo eywallah oan bişi dmeiyom ama ne oynuyo kendine bir sorsun lütfen. hiç bilenle bilmeyen bir olurmu. toromanı ben çok severim ve kişiliğni de savaşçılığını da çok severim ama malzeme bu abi. ibrahim kaş ve gökhan zan akşam rize maçında oynadılar ve 2 veya 3 pozisyon verdiler. bu da gayet normal. sanki ofans oyuncuları her pozisyonu gol mü yapıyo koskoca hayır.ibrahim toroman ali tandoğan baki mercimek bu takımdan topa vurma özürlüsü oldukları için ilk önce gönderilecek topçulardır diye düşünüyorum . bunu 5 yaşındaki çocuğa bile sorsanız bilir.o yüzden sabahı bekmeye gerek yok. ali tandoğan anadolu klüplerinde iyi iş yapar ama bjk de olmaz abicim olmazzzzzzzz. serdarın yokluğunda mecburen forma giyiyor ve ne yaptığını yemin ederim kenside bilmiyor.inşallah serdar kurtuluş bir an evvel iyleşirde kartalım yükseklerden uçmaya başladı. gökhan zanda iyileşti. gökhan zan da gerçekten yüreği ile oynayan bir topçu. ama toplara girerken lütfen biraz kendini düşünsün. kendini sakalt bırakacak pozisyonlarda fazla kendini zorlamssın. topu kaybedeceğim diyee ölümüne ve sakatlanma pahasına toplara giriyor . akşam az kalsın yine sakatlanazaktı.inşallah bu senen milli takım ve beşiktaşım şampiyon olur. hayal kurmazsak gerçeğe dönüşmez.

öncelikle tom rader arkadaşla ben farklı BEŞİKTAŞLARIMI izlioruz çok merak ettim yada ya o tvye amuda kalkıp bakıo yada ben...ibrahim toraman takımın 2. kaptanı ve bence takımın belkemiklerinden bir tanesi nese onunla tartışmıcam ben fatih hocaya dönüüm :))

bir türk olarak ben milli takımın gruplardan çıkamaması için ne dualar ettim o gruplardan çıkamasa fatih hoca byby olucaktı ama şansı güldü yüzüne çıktı gruplardan şimdi hala takımın başında oynatttığı futbol hangi çağın futbolu çözemedik uefa kupasını aldı die bu adamı inandına burada tutmaya gerek yok ayrıca hala bir gsli mantığıyla düşündüğüde gzlerden kaçmıor fatih hoca bence bavulunu toplayıp milli takım sırtında sülük olmaktan vazgeçsin...dünya üzerinde hiç bir klüp fatih terimi istemezken biz adamı milli takımın başına koyduk vala milli takımdan soğudum daha ne diim...

Geri