Toraman'a Af Yolu Mu?

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaşımızda Başkan Yıldırım Demirören, Genel Sekreterimiz Kenan Öner ve Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu başta olmak üzere yönetim kurmaylarının kadro dışı bırakılan İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için belirledikleri yol haritası ilginç iddiaların ortaya çıkmasına neden oldu. Avusturya kampında yumruk yumruğa kavga eden 2 futbolcu için farklı senaryolar ortaya atıldı. Bunlardan biri de şöyleydi: Üzülmez'in uzun süredir kaptanlıktan alınması planlanıyordu; 1 yıl sözleşmesi kalan Delgado'ya ise kaptanlık pazubandı yönetim tarafından verilmek isteniyordu. Son 1 yıldır takımla arasına seviye koyan Toraman'ın bir de bu olayda taraf olması yönetimin planlarına adeta yağ sürdü. Olayın olduğu gece Demirören, Öner ve Soğancıoğlu apar topar iki futbolcu için önemli bir karar aldı. Kavga haberi de maksatlı olarak bazı medya mensuplarına saat 00.18 gibi yönetimin bilgisi dahilinde sızdırıldı. Olayın büyüklüğü ve iki futbolcunun farklı uçaklarla Türkiye'ye döneceği bilgisi de açıklanırken, kavganın aile içinde kapatılma fırsatı ortadan kaldırıldı.

TELEFONUNU KAPAT VE SUS

Olayın basında geniş yer bulması üzerine yönetim ikinci planının startını verdi. Toraman'a olay akşamı telefonunu kapatması ve kimseye demeç vermemesi yönünde talimat verildi. Milli futbolcuya, "Avusturya'dan birlikte gideceksiniz ama sen döneceksin. Bir süre konuşma. Telefonunu kapat" denildi. Üzülmez, "Ben kaptanlık görevimi yaptım. Yönetim ve teknik kadronun arkamda durmasını bekliyorum" dese de attığı ilk yumruk kendinin değil yönetimin elini güçlendirdi. Yönetim kavganın olduğu günün ertesinde Delgado'yu birinci kaptan, Nobre'yi ise ikinci kaptan yaptığını açıkladı. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında iki futbolcu da satışa konurken, başkan Demirören bu önemli toplantıya katılmadı. Çünkü Üzülmez ve Toraman ile ilgili karar önceden verilmişti.

BONSERVİSLERİ DOĞRULUYOR!

Yönetimimizde, "İkisini satışa koyalım. Toraman'ı hemen geri çağırırsak bunu insanlara anlatamayız. Sonuçta ikisi de taraf ve ikisi de kaptan. Üzülmez'i göndermek için yolu açalım. Toraman'a ise yüksek bonservis bedeli koyalım" fikri ağırlık bastı. Özel toplantıda gündeme gelen bir soru ise önemliydi. "Toraman'a isteyeceğimiz yüksek bonservis rakiplerin ödeyemeyeceği şekilde olacak. Ya öderlerse ne olacak?" sorusunun yanıtı da kısaydı: "O zaman satarız." Beşiktaş iki futbolcudan Toraman için 4.5 milyon euro, Üzülmez için ise 500 bin YTL bonservis bedeli belirledi. Bu rakamlar yukarıdaki senaryoyu doğrular nitelikteydi.

"ÖNCE BEN AFFETMELİYİM"

Olayların içinde yer alan ve kaptanların kavgasında yere düşen Sinan Engin, af söylentileri için, "İbrahim Toraman'ı benim önce affetmem lazım. Ben olayların içinde yer aldım. Ne olduğunu, ne yaşandığını burada bilen birinci isim benim. Eğer bir af söz konusu olursa, Toraman ya da Üzülmez farketmez, önce benim affetmem lazım. Ben affetmeden böyle bir durum gündeme gelemez" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞLI İBRAHİM OLARAK KALMAK İSTERİM"

Bu arada İbrahim Toraman, perşembe günü suskunluğunu bozdu. Beşiktaşlı futbolcu, "İbrahim ağabeyin üslubu bana ağır geldi ve bu tatsız olay yaşandı. Ben bu olaya karıştığım için bütün taraftarımızdan ve camiamızdan özür diliyorum. Saçma sapan bir konudan çıkan bir tartışma ama artık olan oldu. Ben Beşiktaş formasını çok severek giydim ve formanın da hakkını verdim. Bana sorsalar ben ayrılmak istemem. Yaşım 26. Önümde uzun yıllar var. Taraftarın ve camianın beni sevdiğini hissediyordum. Bu güzel duyguları tatmış bir insan olarak ayrılmak istemiyorum. Ama dediğim gibi sonuçta alınmış bir karar var. Beşiktaşlı İbrahim Toraman olarak kalmayı isterdim" diye konuştu.

Kaynak: Sabah

sağalm senaryo ama bu kadar komplo deil ayrıca üzülmeze 500 deil 1500 istiolar... kimse vermz 2 kaptanda takımda kalacak görün bakın...

Bare Üzülmez Takozu Gitsede Toroman Kalsa.

ben toramanı besiktastan gönderecek bi adam tanımıorum daha elleri mahkum geri cagiricaklar :D

toroman gönderilmesin yeter ibrahim üzülmez e ne isterlerse yapsınlar

arkadaslar hersey belli zaten benm tahminim üzülmezi göndermek için böyle bişey yaptılar toramana baya yüksek bonservis bedeli kondu satılmayacak sonra affedilecek diger iboda bu sekilde postalanacak

Geri