Toraman: Takıma Büyük Katkım olmuştur

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, siyah-beyazlı takıma çok büyük katkıda bulunduğunu söyledi.

Beşiktaş dergisinin şubat sayısına kariyeriyle ilgili anılarını anlatan İbrahim Toraman, Beşiktaş'taki ilk yılı hariç, her zaman büyük katkısı olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı takıma 2004-05 sezonunda transfer olan ve 191 maçta forma giyen tecrübeli oyuncu, ''İlk sezonumda sakatlık yaşamıştım ve çok gençtim. Süper Lig'de ve Milli Takım'da oynayarak Beşiktaş'a geldim, ama ne olursa olsun büyük takım futbolcusu olmak bambaşka. Heyecanlıydım da... Acemi zamanlarımdı. Ondan sonra kesinlikle faydalı olduğumu düşünüyorum'' diye konuştu

Beşiktaş'ta kaptan olmanın bambaşka bir duygu olduğunu belirten Toraman, ''Çok güzel bir duygu. İnsana onur veriyor. Önemli olan bunu taşıyabilmek, layık olabilmek'' dedi.

Kendisini Türk futboluna kazandıran en önemli ismin Samet Aybaba olduğunu ifade eden İbrahim Toraman, ''O gelmeden önce hep kadrodaydım, ama oynama şansı bulamıyordum. Samet hoca, beni ilk ve ikinci hafta sonradan oyuna aldı. Üçüncü hafta direkt ilk 11'de başlattı'' diye konuştu.

GoaL.com

takımın da sana olmustur

senin gibi yüreğiyle oynayan üç kişi daha olcaktı o takımda ibo..seni seviyoruz..

takımın sana senınde takıma faydan olacak tabe toraman aynen dewam et dostum .....

Toraman gibi oyuncuLara her zaman ıhtıyacımız oLucaktır.. ıLhan mansızın defansıf haLı o resmen.. :)

Geri