Topuz'un Kartal kaçamağı!_____

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Topuz'un Kartal kaçamağı!

Önder Turacı ve Kazım Kazım ın disiplinsizlikleriyle çalkanan F.Bahçe, Topuz'un 'Kartal kaçamağı' ile sarsıldı.

haber_ic_191357.jpg

Sarı-Lacivertli yönetim ve başkan Aziz Yıldırım kötü gideşe dur demek için acil önlemler alıp, disiplinsizlik sorununa çare bulmaya çalışırken, takımın yıldızlarından Mehmet Topuz, dün bir hanım arkadaşıyla felekten bir gece çaldı.

Saat 20.00 civarında Kartal Titanic Otel’e gelen Topuz, burada bir hanım arkadaşı ile buluştu. Topuz ve arkadaşı lobide sohbet ederken, otelde başrollerini Ragıp Savaş ile Mine Tugay’ın paylaştığı “Herkes mi Aldatır” isimli filmin çekimi yapılıyordu. Topuz ve arkadaşı otelde 1-2 saate yakın baş başa kaldı ve daha sonra da otelden ayrıldı.(MİLLİYET GAZETESİ)

Topuz'un Kartal kaçamağı! - HTSpor.com

futbolcuya hersey yasak sex bile yapamıcak

kaçamak falan deil bu resmen firardır

Hey ALLah'ım yha bu ne boş haberdir. . .
Birde kartaL kaçamağı yazmışLar gören sanar bjk yönetimi iLe görüşmeye gitmiş.
Genç adam bir bayanLa oteLde 1-2 saat geçirmiş. . .

Hey ALLah'ım yha bu ne boş haberdir. . .
Birde kartaL kaçamağı yazmışLar gören sanar bjk yönetimi iLe görüşmeye gitmiş.
Genç adam bir bayanLa oteLde 1-2 saat geçirmiş. . .

HELL !! ne yapayım bende haberi ilk okuyunca o başllığa göre sandım ama içerik farklı çıktı.. suç benim değil medyanın dümbük ağzından kaynaklanıyor..) KARTAL dediği otelin ismiymiş..))başka türlü nasıl satsınlar beş para etmez haberi.. dimi ama?

HELL !! ne yapayım bende haberi ilk okuyunca o başllığa göre sandım ama içerik farklı çıktı.. suç benim değil medyanın dümbük ağzından kaynaklanıyor..) KARTAL dediği otelin ismiymiş..))başka türlü nasıl satsınlar beş para etmez haberi.. dimi ama?

aynen :sneaky2:

Dai sözüm sana deiL bu haberi yapana !

Geri