Topuz ''Kurban Olmayacağım''

herroli

Türkoğlu Türk
Reaction score
0
Yürüyelim Ural'a Altay'a doğru,Tuna'dan Hazar'a do
1ywo6h.jpg

Başkan Aziz Yıldırım, onu transfer etmek için az çaba harcamadı. Kendisi Beşiktaş'la anlaşmasına karşın, doğru bir transfer stratejisi yürüterek Kayserispor'la el sıkışan Yıldırım, sonunda Mehmet Topuz'u Fenerbahçe'ye kazandırdı. Hem de 9 milyon Euro bonservis bedeli ve geçen yıl devre arasında büyük umutlarla alınan Gökhan Emreciksin'i vererek. Sezon başı hazırlıklarının yıldızı olan ancak yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü kendini gösteremeyen Mehmet Topuz, şimdi gün saymaya başladı.

Emre'nin cezalı, Kazım'ın sakat oluşu, Andre Dos Santos'un milli takımdan yorgun dönecek olması yüzünden Bursaspor maçında ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu, artık 90 dakika oynama zamanının geldiğini kaydederek, “Bu camia benim için büyük fedakarlıklar yaptı. Bunun karşılığını vermek zorundayım. Bursaspor maçında Fenerbahçe'nin o muhteşem taraftarını mutlu etmek istiyorum. Şu anda en büyük arzum bu. Tabii ki bunu hocam görev verirse yapabilirim” dedi.
İstanbul'un çok büyük yıldızları yuttuğunu ancak kendisini yutamayacağını söyleyen Topuz, “Önce Fenerbahçe formasını kapacak ardından çok özlediğim Ay-Yıldızlı formayı sırtıma geçireceğim” iddiasında bulundu. Bu arada dün 27 yaşına basan Mehmet Topuz'a temsili kupa verilirken, arkadaşları da kendisini kutladı.

Kafamdaki Bursa Maçı Kadrosu

Güiza

Uğur ALex Özer

Cristian M.Topuz

R.CarLos Lugano BiLica G.GönüL

VoLkan

M.Topuz ve Özer için iyi bir fırsat inş güzeL değerLendirirLer. . .

Kafamdaki Bursa Maçı Kadrosu

Güiza

Uğur ALex Özer

Cristian M.Topuz

R.CarLos Lugano BiLica G.GönüL

VoLkan

M.Topuz ve Özer için iyi bir fırsat inş güzeL değerLendirirLer. . .

Güzel kadro kurmuşsun yalnız gökhan gönül yorgun döner büyük ihtimal
umarım bursa maçınıda rahat alırız

~ ƒire ßuŁŁ ~;4626965' Alıntı:
Güzel kadro kurmuşsun yalnız gökhan gönül yorgun döner büyük ihtimal
umarım bursa maçınıda rahat alırız

Bursa depLasmanının koLay geçeceğini sanmıyorum. . .

Kurban Oldun Bile.

Fenerin Kadrosu Belli Sen Ne Kadar Üstün Performans Gösterirsen Göster Gİ-RE-MES-SİN.

Ben Beğenmiyorum Çok Bencil.

Kardeş Kusura Bakma Dünkü Olaylarıda Bilmiyorum.
Ben Kendi Görüşümü Belirttim.
Kusura Bakmayın.

Yok Kardeşim Sana Demedim Zaten OnLar KendiLerini BiLiyorLar, Konu Mehmet Topuz İken ALakasız Ve Saçma Mesaj AtanLara Benim Sözüm, Umarım Tekrar EtmezLer, Çünkü BöLümde PoLemik Ve Sorunu Sırf BöyLe Gereksiz MesajLar Çıkartıyor, Gereksiz MesajLar SiLinmiştir... Umarım O Kendini BiLen ArkadaşLar Bu Tip KonuLarı Geyik & Mizah'ta AçarLar Ve Orada TakıLırLar... KeyifLi ForumLar...

Bir arkadaş benim msjımı neden siLiyorsunuz demiş.

SiLinmesini istemiyorsan.Fenerbahçe böLümünde fenerbahce aLeyhinde
atıp tutma! Hee atıp tutuyormusun o zmn bizde senin msjını siLeriz.Sonra
niye siLiyorsunuz deme.Aynı şey diğer böLümLer içinde geçerLi. . .

İyi ForumLar. . .

eeeeeeeee o kdar masraf yapıldı ya.ben çok seviyorum zaten o herifi ama bazıları ronaldinho yıllık 7 milyon euro istemiş mehmet topuzu alacağımıza onu alsaydık ii olurdu diyorlar

Geri