toplu mail gönderme inbox

rserin75

New member
Reaction score
0
arkdaşlar toplu mail gönderme inbox nasıl yapıorlar bilginiz varmıı benim bildiğim metlak gibi sciptler var ama inbox düşmüyor

BİLGİSİ OLAN PAYLASIRSA SEVNİRİM

ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER

arkadaşım öncelikle toplu mail gönderme olayında mailleri tektek ve aralıklarla göndermelisin. Spam mail düşmemesi içinde e posta gönderdiğin fonksiyon iyi hazırlaman gerekiyor. mailin içeriği olarak bir taslak hazırlamasın içerik yani ondan sonra maillerini bir liste haline getirmelisin ister txt de ister veri tabanında daha sonra bu mail adreslerini 100 - 50- 20 -10 olarak çekip mailgönderirsen spam bölümüne düşmez bunun için 2 yol var
1 . sunucu dan bir dosyaya cronjump vereceksin
2. javasript ile sayfayı belirli süreler içinde refresh edeceksin her refresh işleminde ye kere ni kayıtları çekip mail adreslerine mail atacaksın attıktan sonra o mail adresleri sileceksin böylece diğer mail adreslerini çekmiş olursun bu işlemi mail adreslerinin sayısı sıır olana kadar yaparsın böylece toplu mail işlemi yapmış oluursun

1000 tane mail adresine 1 kere de döngü içinde mail atarsan spam düşer veya sunucu senin i block koyar. bu anlattığım şekilde yaparsan 100% istediğin sonucu alırsın

Toplu Mail Gönderimi

Merhaba

toplu mail göndermede önemli olan program değildir.Toplu mail göndermek uzmanlık gerektiriyor.Son zamanlarda bir çok kişiden duyduğum cümleler şu şekilde

100.000 adet bir firma aracılıgı ile mail gönderdim yada kendim bilgisayarıma kurdugum bir program ile gönderdim. Ancak sonuç alamadım web sitemde sadece 10-20 kişilik bir artış oldu.Sizce bu normal mi durummu ? acaba o mailler gitmemiş olabilirmi evet aynen öyle siz o mailler gitti sanıyorsunuz ama gercekte gitmiyor arada bir kaçı gitse bile spam ve junk kutularına düşüyor.

Toplu mail gönderimini türkiyede %90 ve üzeri inbox garantisi vererek yapabilen yada başka bir deyişle bu işi sertifikallı olarak yapan 3-4 firma vardır benim denediğim ve memnun kaldığım firmanın siteleri aşağıda ki gibidir.

Toplu Mail | Toplu Mail Gönderimi | inbox mail | Yasal Toplu Mail Gönderim Sistemi
Toplu Mail | Toplu Mail Gönderimi | İzinli Toplu Mail Gönderim Sistemi

Arkadaşlar öncelikle toplu mail gönderimi yapmak için bir mail adresiniz olmalı yani örn. [email protected], [email protected] gibi yada [email protected] gibi bu durumda gönderdiğiniz maillerde en fazla 100 -200 günlük gönderim limiti vardır yani normal mail adresi ile toplu mail gönderimi yapamazsınız, bu durumda öncelikle elinizde mail adresleri olmalı sonrasında ise size ait bir domain ve bu domain üzerine açılmış bir mail adresi ve bu işlemleri yapacak bir sunucu yada VPS olmalı bu işin yolu budur yada firmanın birine verirsiniz mail şablonunuzu firma sizin adınıza gönderir ama ne kadar sağlıklı olur tartışılır, en güzeli toplu maille birlikte bir program satın almak (bir çok firma toplu mail aldığınızda size programı ücretsiz veriyor) sonrasında bir sunucu kiralayıp ister kendi bilgisayarınız üzerinde programı çalıştırırsınız isterseniz programı direk sunucuya kurar ordan gönderime başlarsınız kafanızda büyütmeyin olayı zaten sunucu ayarlarını sunucu kiraladığınız firma yapıyor mail gönderim programı ise çok basit bir kaç SMTP portu mail adresi ve mail şifresi tanımlıyorsunuz ki bunları zaten sunucu aldığınız firma size gönderiyor ben bu şekilde yaptım ve sitemin hiti ciddi anlamda arttı çok maliyetli işler değil ve güzel bir reklam kaynağı Sunucuturkiye Kiralık Sunucu, Dedicated Server, Vps Sunucu, Co-Location bu firmadan kiraladım sunucuyu adamlar işi biliyorlar üstelik 7/24 destek veriyorlar sitelerinde canlı satış hattından gerekli bilgiyi hatta internet üzerinden ücretsiz telefon açabiliyorsunuz VPS sunucu bile kiralasanız ortalama günlük 3-5 bin mail gönderirsiniz en düşüğü için söyledim bu da ciddi bir reklamdır son olarak spam olayınında kısaca bilgi vereyim spam demek mail gönderimi yaptığınız IP adresinin kara listeye alınması demektir ki bu işi de zaman zaman IP adresinizi sorgulatıyorsunuz eğer kara listeye alınmışsa IP adresinizi değiştirmeyi sunucuturkiye ye yardım masasından bildiriyorsunuz ve IP adresini temiz yeni bir IP oluyor bu kadar basit umarım faydalı olmuştur. Konu hakkında daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar özelime yazabilirler herkese kolay gelsin.

eline sağlık ama nereden bulacağım programı ?

Geri