toplama bilgisayar buldum sizce nasıl alayım mı?? (önemli)

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
başlıktanda anlaşılacağı gibi ilginç bi bilgisayar buldum arkadaşlar benim çok hoşuma gitti ama nerden bulurum bilemem :D + fiyat konusuda kesin uçmuştur :D

bide siz bakın bakalım yorumunuz ne olucak ;)

buraya olmadı resimler aşağıda

curioso10ki.jpg

curioso24tz.jpg

curioso31qk.jpg

curioso47zc.jpg

curioso51hg.jpg

curioso60rd.jpg

Chamfer git gözünü seveyim bunu alıp da napcan çoluk çocuk uğraşır bunlarla yaw zuhahaha :D hem ayrıca çok daha şekil makineler var bi araştır öyle al...

ulen bari alacaksan ferrari si ya da mercedesi falan varsa onu al napcam wolsvogeni:)

abi ucmussunuz siz ya, super bir sey bu, kim yappissa muthis birsey akil etmis we gerceklstirmis, buna binlerce dolar werir insanlar,

bulursam boyle birsey mutlaka alirim ben

Ben warrior a katılıyorum o anlamda söyledim yani alacaksa karizmatik bi model al demek istedim. Valla ifrit buna binlerce dolar vermek israf olur :D

ifrit' Alıntı:
abi ucmussunuz siz ya, super bir sey bu, kim yappissa muthis birsey akil etmis we gerceklstirmis, buna binlerce dolar werir insanlar,

bulursam boyle birsey mutlaka alirim ben

aßi yazıq yha doLar veriyosun ßide :)

ßenim ki çürük fiLan ama takıLıoz işte idare eder ßunLardan ßi tane verSeLer kuLlanırım ama :D

(ifrit'in mesajı aLıcaktım teşekküre ßastım :D)

bend e alıyım ama woswos passat olsun :D
sipariş alıyonuz mu :p

evrenbesiktas' Alıntı:
evet ama mitsubishi evo 7 olursa alırım

ohuohu hayıdır üstad aile için mi arıyon :p

sevencem ne si var cillop gibi araba işte mini cooper :D

buarada MaSteR ifrit'in mesajı aLıcaktım teşekküre ßastım benimde dikkatimi çekti alla allaha yahu dedim ne iş :D

zaten filmlerdede ben koyarım adam x teşekkür eder çok başıma geliyo :D

cillop gibi araba
yada kasa
yada pc
ya her ne bksa :D işte güzel mıs cıdden

MaSteR' Alıntı:
aßi yazıq yha doLar veriyosun ßide :)

ßenim ki çürük fiLan ama takıLıoz işte idare eder ßunLardan ßi tane verSeLer kuLlanırım ama :D

(ifrit'in mesajı aLıcaktım teşekküre ßastım :D)

walla dikkatimi çekmedi değil bende dedim MaSteR la ifrit teşekür ortaklığı mı kurdu yakın takipteyim :D

x olum senin icin fesat ben sana daha ne diim, zaten mod olduun bolumden belli hersey :D

arkadaslar husnu mubala diye bi sanat wardir, diwan edebiyatinda kullanilir, guzellikleri fazlasiyla abartma sanatidir,

bende binlerce dolar wermem o zimbirtiya, zaten binlerce dolarim yok, bide borcum war :(

welhasil alet cok hos bisi bence...

Geri