Topçu musun popçu mu?

sonixes

New member
Reaction score
0
14262jm.jpg

Teknik direktör Aragones'in, Partizan maçı öncesi yapılan yürüyüşte kulaklıkla müzik dinlerken gördüğü Kazım'ı, sert şekilde uyardığı belirlendi.
16.8.2008

‘Buna uygun davran’
Transfer olduğu günden bu yana sergilediği umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken Kazım, sonunda sert kayaya çarptı. Avusturya kampından itibaren genç oyuncuyu sürekli uyardığı öğrenilen İspanyol hocanın sabrı Sırbistan’da taştı. Partizan maçı öncesi yapılan yürüyüş sırasında, Kazım’ı kulaklıkla müzik dinlerken gören Kurt hoca, tercümanı aracılığıyla sert uyarılarda bulundu: “20 yaşında bir adam bu hareketleri yapmaz. Sen, büyük bir camianın futbolcususun ve buna uygun davranışlarda bulunmak gerekir.”

‘Aklını başına topla’
“Senden ciddi tavırlar içinde olmanı bekliyorum. Popçu musun, topçu mu, bunun kararını ver.” Bu öğütlere kulak asmayan Kazım, yürüyüş sonunda da aynı tavrı sürdürünce bir kez daha uyarıldı. Asıl bomba ise Kazım’ın oyundan alınınca formasını yere atması oldu. Önceki gün idmanda oyuncusunu yanına çağıran Aragones, “Aklını başına topla. Disiplini bozmana izin vermem. Yaşamını bir profesyonel gibi sürdür. Ayağını denk al” diyerek, bundan sonra tolerans göstermeyeceğini ortaya koydu.

Kaynak

İyi futbol oynaması saygısız olmasını gerektirmez.Carlos'tan Semih'ten bişiler örense iyi olur.yoksa Thomas gibi kapı dışarı edilecek.

Helal olsun Aragonese..Ellerinden öpüyorum...:D Fenerbahçeli olmak bu gibi saygısız hareketleri kaldırmaz...

kazım adı üzerine işte 2 kişilik kazım kazım :D

bi kazım popçu dier kazım topçu :D

olay bu :hhmanD

Aragones işini bilen adam ne söylemişse kazım onu uygulamak zorundadır !!!
Eğer Aragonesin sözünü dinlemezse ya yedeklerde kalır belkide takımdan ayrılabilir

Aragones Aşırı Disiplinliymiş..

Böyle Olcağını Sanmıyodum Ancak.. Çok Kişi Dinliyo Örn Maça Gelirken Filan Hep Kulaklık Var Futbolcularda..

Bence Gereksiz Bi Kızma Olmuş​

10 numara teknik direktçr var fenerbahçenin takımının başında... ;)

C.Kazım.R pLakaLı oyuncuyu iLk geLdiği günden beri beğenmediğimi sürekLi söyLüyorum.. MiLLi takıma aLınmasını da yadırgamıştım ve nitekim aLmanya maçında sağ kanadı (maçın 2.yarısında) aLmanLara veren adam da tam oLarak Kazım Kazım'dır.. Kendisi tek yarıLık bir futboLcudur.. Sadece tek yarıLık futboLcu.. Biraz şımartıLırsa ki şımartıLıyor futboL hayatı bitebiLecek bi futboLcu..
Fenere pek bi yararı dokunmaz bu adamın..

Geri