Tolunay kafkas "Futboldan vazgeçtik insanlığa yakışmıyorsun"

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Önce Adam Ol!

Gün geçmiyor ki, bir Tolunay Kafkas olayı yaşanmasın! Sivasspor`la sezonun ilkyarısında oynadıkları maçta, rakibine kasti faul yapan ve oyundan ihraç edilen futbolcusunu alnından öpüp tebrik edecek kadar gözünü nefret bürümüş, sporun fair-play ruhundan zerre nasiplenmemiş Tolunay Kafkas! Kadıköy`de oynanan ve 4-1 galip geldikleri maçta dahi psikolojik sorunlarını aşamayan Kafkas, bu akşam yine sahnedeydi! Önce saha içine girdi, eyyamcı hakemle tartıştı! Sonra kendisine sakin olmasını söyleyen, R.Carlos`u elinin tersiyle itip hakaretler etti! Bu olaydan sonra futbolcular arasında yaşanan gerginliğin fitilini ateşledi! Ama ihraç edilmedi...!

Aslında onun oyundan ihraç edilip tribünlere yollanması çözüm değil. Hal ve hareketlerinden anlaşılacağı üzere ciddi problemler yaşayan bir karaktere sahip. Saha içinde ve saha dışında farklı kişiliklere bürünen Kafkas`ın bir an önce psikolojik destek almasını tavsiye ediyoruz. Zira, kendisinin bu şizofrenik yaklaşımları "futbolundan vazgeçtik, kendisi ve çevresi için tehlike teşkil etmekte!"

Maç sonunda "Roberto Carlos gibi oyuncuların mütevazi olması" gerektiğini söyleyen Kafkas`ı tutarsız davranışlarından dolayı kınıyor, futbolla ve sporla uzaktan yakından alakası olmayan düşünceleriyle topluma daha fazla zarar vermemesini temenni ediyoruz!

Maddi, manevi büyük emekler harcayıp güzel bir stad yapan Kayserispor yönetiminin bu vahim duruma kayıtsız kalmayacağını umuyor, stadlarına ve hedeflerine yakışacak isimlerle çalışmalarını temenni ediyoruz!

Kaynak
http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=11566

tolunay rezil adam yenselerde böle demezdi ama

Hala 1996 kaçan şampiyonluktan ötürü bir Fenerbahçe antipatisi var tolunayda, teknik direktör olabilmek için adamlık şartı aransa sanırım bu kriteri yerine getiremediği için antrenörlük diploması alamazdı.Gözünü hırs bürümüş, kabadayı ifadeleriyle menşeini belli eden birisi.Aslında Ertuğrul Sağlam gibi birinin ardından göreve gelmesinin ezikliğinde, çünkü kayseride hala Ertuğrulun yeri
doldurulamadı bence.

-----------------------------

Hemen asip kesmeyin ya bu ne siddet ne celal bir yabanci ayni seyleri yaptigi zaman kimse gigini cikaramiyor ama bir Türk antröner hemen psikologa gitmesi gerekiyor bu ne bicim is ne anlayis, biz simdi sahanin ortasinda elini seyine götürenide gördük takimdan ayrilir ayrilmaz o omuzlarda tasinan yavsaklarin bir anda Türk düsmani oldugunu da gördük tasiyan yavsaklara ne demeli o kendi basina bir sorun her gelen futbolcuyu havaalaninda göklere cikarmak ne oluyor siz bu yavsaklar hakkinda hic yazmamissiniz durun bakalim bir düsünün bu ülkeden kimler geldi gecti ama iki Türk antrönere sahip cikamiyoruz neden ikiside gitmeliymis birisi sampiyonluga bosu bosuna inanmis Bülent hoca digeri Tolunay hoca ikiside futbola hizmet icin ugrasiyorlar disarda hic bir sekilde sapikliklari görülmemistir simdi bu ikiliye atip tutan arkadaslar siz oralarda olsaniz ne yapardiniz onu ben merak ettim atip tutmasi burdan kolay size ancak recep ivedik gibi cevap verilir derim ben °basgitlan° kusura bakmayin ama hak ettiniz

Hemen asip kesmeyin ya bu ne siddet ne celal bir yabanci ayni seyleri yaptigi zaman kimse gigini cikaramiyor ama bir Türk antröner hemen psikologa gitmesi gerekiyor bu ne bicim is ne anlayis, biz simdi sahanin ortasinda elini seyine götürenide gördük takimdan ayrilir ayrilmaz o omuzlarda tasinan yavsaklarin bir anda Türk düsmani oldugunu da gördük tasiyan yavsaklara ne demeli o kendi basina bir sorun her gelen futbolcuyu havaalaninda göklere cikarmak ne oluyor siz bu yavsaklar hakkinda hic yazmamissiniz durun bakalim bir düsünün bu ülkeden kimler geldi gecti ama iki Türk antrönere sahip cikamiyoruz neden ikiside gitmeliymis birisi sampiyonluga bosu bosuna inanmis Bülent hoca digeri Tolunay hoca ikiside futbola hizmet icin ugrasiyorlar disarda hic bir sekilde sapikliklari görülmemistir simdi bu ikiliye atip tutan arkadaslar siz oralarda olsaniz ne yapardiniz onu ben merak ettim atip tutmasi burdan kolay size ancak recep ivedik gibi cevap verilir derim ben °basgitlan° kusura bakmayin ama hak ettiniz

daha neler yok bide disarda sapiklik yapsalardı. Futbola hizmeten kastın yedek kulübesini parcalayıp hakeme saldırmaksa söylicek söz bulamıyorum. Bu 2 li her gün baska bi çirkinliğin altına imza atıyo. merak etme biz türkün yanındayız. neden kimse cıkıp burda ertugrulu sameti konuşmuyo. çünkü efendi insanlar

Hiçbir futbolcu hiç bir teknik direktöre gidip o hareketi yapamaz.
Tolunay ın hatası yok...

iyi güzel de carlos kim oluyorda bir bir hocayı ensesinden tutmaya çalışıyor hakeme su atıyor gelene gidene bağırıyor sen fuutbolcusun git topunu oyna tolunay hocayı sakinleştirmek senin ne haddine

tolunay denen ezik için carlosun onun yanına gelmesi bile bi mucize böyle igrenç tavırlarıyla antipati topluyor

carlos hakeme deli işareti yapabilir ama tolunay yapamaz neden çünkü o bir türq bu ülkenin malca kanunlarından biri

carlosta yapamaz tolunayda. bu dusunce işte futbolu geriye goturuyo. federasyonu goreve beklioz. Aloooo uyuma mahmut piyon baskan. emrenin yaptıgı 1 deil 2 deil. carlosun yaptıgı 1 deil 2 deil. yeter uyudugun...

Sen galatasaraylı olabilirsin bu yorumu yaptığına göre
Biz takım ayrımı yaparak yorum yapmadık
Ben fenerliyim ve emrenin yaptığının yanlış olduğunu söylüyebiliyorsam sende bunu kabul et, Tolunayın yaptığını konuşmaya bile gerek yok
Carlosun kariyeri ağır geldi, sen kimsin moduna giriyor

carlos hakeme deli işareti yapabilir ama tolunay yapamaz neden çünkü o bir türq bu ülkenin malca kanunlarından biri

Tolunayı Türk diye savunuyorsun, bir milleti Türq diye yazıyorsun
Türkçenin içine edildide bari Türklüğümüzü türq yapmayın

Herkes İşini Yapacak Adam Gibi Yapacak...

Burada Önce CarLos SuçLu Çünkü Orada Zaten Hakem Konuşmakta Adam AkıLLı CarLos'un Orada İşi OLmamaLı, CarLos'un Bu Tip OLayLara Girmesi YanLış Bu 1...

2.si ToLunay'ın Yaptığıda TerbiyesizLik Açıkcası Daha MüLayim Ve AkLı Başında, SoğukkanLı OLmaLıydı BöyLe HocaLığı Da KabuL Etmiyorum...

Kısacası Nereden Bakarsan Bak RezaLet Bir TabLo, Her İkisine De Yakıştıramadım Doğrusu...

iki yanLış var ama yabancı medyamız yabancıLarı savunsun haLa ToLunay bu üLkenin hocası değiL sanki.. aynı şeyi şu an b.korkmaz yapsa kimse bişi diyemezdi,işte ben buna kızıyorum asıL..

bu herifte ezikLik kronikLeşmiş

Geri