Tobias Linderoth Galatasaray TV’ye Konuştu

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Galatasaray’ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth İstanbul’a döndü. Takımdan ayrı olarak çalışmalar başlayan Linderoth GS TV’ye açıklamalarda bulundu

Florya’yı ve Galatasaray’ı özlediğini belirten Linderoth, “Çok uzun zaman oldu ve nihayet geri döndüm. Burada yeniden antrenmanlara başlamayı ve takımımla olmayı çok özlemişim” diye konuştu.

Linderoth geçirdiği operasyonla ilgili olarak, “Kalça kemiğimde bir problemim var. Kalçamdaki bu sorunla ilgili operasyon geçirdim. 2 ay boyunca koltuk değnekleriyle yürüdüm çünkü sol bacağımı kullanamıyordum. Bu sürecin ardından yeniden koşabilmeye ve vücudumu yeniden eski formuna getirebilmeye çalışıyorum” dedi.

Sezon sona ermeden takıma yeniden dönmeyi ve sahada olabilmeyi hedeflediğini dile getiren Tobias Linderoth, “Ancak biraz daha geleceği düşünerek akılcı hareket etmek durumundayım. Çünkü gelecekte bir kez daha bu sakatlıktan dolayı sorunlar yaşamak istemiyorum bu yüzden tam manasıyla sakatlığımın iyileşmesini bekleyeceğim. Ama şu anda her şey yolunda ve her şey planlandığı gibi devam ederse sezon sona ermeden yeniden formama kavuşabilmeyi umuyorum” dedi.

Linderoth, sakat olduğu bu dönemde Galatasaray’ın maçlarını takip ettiği belirterek “Her maçı izleyemedim ama sonuçlarını sürekli takip ettim. Galatasaray'ın durumu şu anda oldukça iyi gibi gözüküyor. UEFA Kupası’nda şanssız bir maç oynadı. İlk maçta iyiydi ancak sonuçta Leverkusen güçlü bir takım ve Galatasaray da çok genç ve yeni yapılanan bir ekip. Fakat şu anda ligde ve Türkiye Kupası’nda iddiamızı sürdürüyoruz. Bu iki kupayı da kazanacağımıza inanıyorum. Bizim için eminim fantastik bir sezon olacak” şeklinde konuştu.

Mehmet Topal çok iyi bir oyuncu olduğunu söyleyen Linderoth, “Onu zaten takıma ilk geldiğimden bu yana izliyordum çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Git gide de daha iyi bir oyuncu oldu. Kendisini çok geliştirdi. Umarım kendisi ilerde çok çok önemli; iyi bir futbolcu olur” dedi.

Tobias Linderoth, “Tabii ki sakatlık dönemi sizin için zor oluyor. Futbol oynayabiliyorsunuz. Üstelik yaklaşık 3 4 aydır futbol oynayabiliyorsunuz. Bu da tabii ki moralinizi yüksek tutmanızı engelliyor. Fakat hayat devam ediyor. Elimden gelenin en iyisini verip antrenmanlara geri dönmek zorundayım. Ancak sakatlık dönemimde de iyi çalıştığımı düşünüyorum. Evde sürekli bisikletle antrenman yaptım. Şimdi burada Florya’da saha çalışmalarına başladım. En iyi şekilde geri dönmek için elimden geleni yapmalıyım. Galatasaray taraftarını ve Ali Sami Yen Stadı’nı çok özledim. Oraya çıkıp top oynamak için sabırsızlanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

G@L@T@S@R@Y

Geri