tmm üyeyimde ne öğrencez ne öğretcez))

ukrayna

New member
Reaction score
0
slms

yeni üyelerden ricam, bu forum size neler kazandırdı? ne öğrendiniz?
ne gibi faydaları oldu rica ederim bir yazınız?
aynı faydayı görebilirmiyim dayanışmayı merak ediyorum

saygılar

Forum kullanıcıları oalrak genellikle belirli bir yaş seviyesinde olduğumuzdan (18+ diye tahmin ediyorum) diğer forumdaki ergenler ya da çocuklar gibi gün boyunca online olamıyoruz.İş, hayat ve para kazanıp geçinme telaşı içerisindeyiz hepimiz. Yaşlar kemale ermiş ya da yakın olduğundan tartışma kavga çıkartmıyoruz, üslubumuzu ve saygımızı kaybetmiyoruz... Hep olumlu olup yapıcı olduğumuzda da bir sıkıntı yaşadığımızda (her ne olursa olsun) tüm forum yardımına koşup, destek oluyor. Buradaki insanlara birşeyler ver ki karşılık görebilesin, isteyebilesin...

Doğru Yerdesin magnesia
İyi Forumlar ve Hoşgeldin...

Mutlaka faydalarini gorursun ama bisey katip katmamak senin elinde, birileri buraya geldi lazim olani aldi gitti, birileri birine bakti cikti, birileri bilgisayar ve internet denen kavramlarin icini burda doldurdu, birileri sabahlara kadar emek verdi buraya, birileri yillarca, birileri geldi burdan birileri gecti. hepsine saygimiz sonsuz.

Uzun zamandır forumda değilim, şuan ne olup bitiyor bilmiyorum ama 6.5 yıllık bir üye olarak her zaman kafa dengi arkadaşlar vardı buralarda.
Eğer internette ciddi manada zaman geçiriyorsan, burada o zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın :)

ben fazla bişi ögrenmedim cünkü fazla merak etmedim
ama bilgisayarcıya para vermeyecek kadar bilgim oldu
aradıgımı bulabiliyorum yoneticilerimiz saolsunlar baya iyi calısıyorlar
suda bir gelcek eskiden daha güzeldi kimi işten gücten kimi asker
kimide artık bilgisayarı bıraktı ama durmak yok yola devam

Aramıza hoşgeldin ne konularda meraklısın tecrübelerin neler neye meyillisin.Kendini profesyonel hissettiğin noktada geliştirebilirsin ne olursa olsun.Örneğin ben kendimi photoshopta geliştirdim herkese yardımcı olmaya çalıştım artık emekliyim :)

Arkadaşlar bu güzel, karşılama, acayip sıcak geldi.
foruma inceden akıyorum.
Saygılar
Ukrayna'dan herkese selamlar))

ilk soruma buradan başlayım, profil resmini ufalttım .gif jpeg yaptm kabul etmiyor, boyut ve kb olarak ufak nedendir ki?

ne öğrenmek istediğini söyle sana istediğin yardımı yapmaya çalışalım bilişim dünyası olur,derslerin olur,video isteklerin olur, oyun ve program isteklerin olur. :) kısacası sen geldin ya şimdi isteklerini sırala bize ; ) HHPortal ailesi olarak yardımcı oluru(m)z sana ve emin ol fazlasını bulursun bilginin burada.

Arkadaşlar bu güzel, karşılama, acayip sıcak geldi.
foruma inceden akıyorum.
Saygılar
Ukrayna'dan herkese selamlar))

ilk soruma buradan başlayım, profil resmini ufalttım .gif jpeg yaptm kabul etmiyor, boyut ve kb olarak ufak nedendir ki?

50x50 px /46Kb normalde budur şu aralar sanırım bir problem var profil resmi eklenemek kaldırılamaz diye bir uyarı veriyor yetkililer bilgilendirir.

Geri