Tjikuzu'nun Beşiktaş hayali

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un orta saha oyuncu Razundara Tjikuzu, NTV Spor'a konuştu. Namibyalı oyuncu, kendisine resmi bir teklifin ulaşmadığını, ancak Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini söyledi.

40033.jpg

Ara transfer döneminin hareketli takımı Beşiktaş'ın ilgilendiği yönünde haberler çıkan Razundara Tjikuzu, merak edilen konularla ilgili NTV Spor Servisi'nden Hakan Gündoğar'ın sorularını yanıtladı.

Beşiktaş'tan kendisine gelen resmi bir teklif olmadığını belirten İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Namibyalı orta saha oyuncusu, buna karşın adının geçtiği Beşiktaş'ta oynamayı çok istediğini vurguladı.

Siyah-beyazlıların kendisiyle ilgilendiğini duyduğunu ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, "Her futbolcu Beşiktaş gibi büyük bir takımda oynamak ister. Kulüpten bana şu ana kadar herhangi bir şey söylenmedi, ama umut ederim artık bana 'Beşiktaş'tan teklif var' densin. Ben de büyük bir takıma transfer olayım" dedi.

Kariyerinde hiç lig şampiyonluğu yaşamadığını belirten Tjikuzu, "9 yıl Werder Bremen'de oynadım. Alt yapısında yetiştim. Hansa Rostock'da, Duisburg'da oynadım. Kupalar kazandım, ama lig şampiyonluğu görmedim. Türkiye'de de iyi takımlarda oynadım. Ancak son bir kaç yılda büyük bir takımda oynamak istiyorum. Umut ediyorum öyle bir şansım olsun" diye konuştu.

Şu anki teknik direktörü Abdullah Avcı'nın da büyük takımda oynamasına sıcak bakacağını ifade eden deneyimli oyuncu, şartlar oluştuğunda kulübün de kendisine izin vereceğini söyledi.

Beşiktaş taraftarına da övgüler yağdıran Tjikuzu, "Dünyanın bütün futbolcularına sorun; büyük bir taraftar kitlesi önünde oynamak ister. Beşiktaş taraftarının da oyuncularına ne kadar güçlü bir destek verdiğini biliyorum. Her futbolu böyle bir seyirciyi önünde oynamak ister" şeklinde konuştu.

NTVSPOR
26 Ocak 2009 Pazartesi

Geri