Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğim kadarıyla sadece kunduz öldürüyor. Ağzından girerek iç organları yiyor. Gene bildiğim kadarıyla timsah derisi çok kalın olduğu için kurşun bile işlemiyor
Sevgili arkadaşlar timsah zor bir avdır ve gelincikten başka hiç bir hayvan kolay kolay öldüremez. Timsah leşlerini yediğinde bataklığın kenarına gelir ve ağzını açar kuşlar dişlerinin arasındaki et parçalarını temizlesin diye bu sırada davetsiz misafirimiz gelincik ağzından içeri girer ve timsahın iç organlarını birbirine katarak öldürür dışarı çıkar.
"talcid arkadaşım hemen hemen doğru cevap verdin sayılır.iç organlarını parçaladığı doğru ama kunduz değil gelincik olacaktı.herkese iyi forumlar."
soliyimmii yanlış hatırlamıyosam SU AYGIRLARI timsahların beline basıp kırarrak oldürür......bildimmi ya ben son msja bakmadan yazmıştım ama benim yazdığımında doğru olması lazım.....?
Valla Bana Göre Timsahi Ancak Aşik Olduğu Dişi Timsah öldürür Eğer O Erkekse Tabiki Dişi Timsah Onun Aşkina Karşoli Vermesse Oda Intihar Eder Löür Bu Kadar Basit
soliyimmii yanlış hatırlamıyosam SU AYGIRLARI timsahların beline basıp kırarrak oldürür......bildimmi ya ben son msja bakmadan yazmıştım ama benim yazdığımında doğru olması lazım.....?