Timsah’ın İnönü planı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
16 Mayıs 2010’dan bu yana, yani şampiyon olduğu günden beri ezeli rakibini deviremeyen Timsah, 2.5 yıllık hasrete son vermek istiyor. Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından sert açıklamalarda bulunan ve bazı oyuncularından verim alamadığını açık bir şekilde vurgulayan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, İnönü Stadı’ndan zaferle ayrılacak olan 11’i büyük ölçüde kafasında belirledi.

Buna göre Pinto’nun yokluğunda forvette Okan Deniz oynayacak. Vederson’un sol açıktaki performansından memnun olmayan sağlam burada Tuncay Şanlı’yı, sağ tarafa ise Murat Yıldırım yerine Sestak’ı monte edecek. Orta ikili yine Belluschi-N’Diaye şeklinde oluşacak. Sakatlığından dolayı uzun süredir takımdan ayrı kalan Serdar Aziz’in de, Ömer Erdoğan’ın yerine savunmada görev yapması bekleniyor. Sağlam’ın en büyük gol silahı Batalla olacak. Bursa’nın şifresi, dengeli ve sabırlı futbol.

YAZICI: KEŞKE TARAFTARIMIZ OLSAYDI

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, İnönü Stadı’nda oynanacak Beşiktaş mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Yazıcı, “Taraftarımızın geçen maçta benim için açtığı pankartlar çok duygulandırdı. Hepsine teşekkür ediyorum. Keşke İstanbul’da bizim yanımızda olsalardı. Malesef İl Spor Güvenlik Kurulu bu şekilde karar verdi” diye konuştu. Takımın en kısa sürede çıkışa geçeceğini de belirten Başkan, “Görevimin başındayım. Toplamda 10 yıldır bu camiaya hizmet veriyorum. Burada ilkleri yaşadık. Bursaspor artık çok büyüdü. Daha da büyümek için çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Timsah’ın İnönü planı | Amk Spor Gazetesi

Geri