Times dergisinin 1960 yılından günümüze yılın adamı seçimleri...

konu her telden'e taşındı bu arada times dergisi 1930'lu sayılarında kapak olarak Atatürkü seçmişti...

evet güzel seyler ama biraz gec kalmıs bi paylasım galiba baksanıza 2005 yok yada biraz daha eski tarihler olsaydıda Atamızı da görebilseydik

ufak bi resimini buldum times dergisinin kapağından

042324_Time_Cover_SM.jpg

saol dostum zaten askerdeyken panolarda bol bol görüyodum o resimleri hemde o anket daha üst düzey bi anketti dünyanın düzenini degistiren yani dünyayı degiştiren 100 kişi idi yanlış hatırlamıyosam vede Atatürk ten övgüyle bahsediliyodu şöyle yazıyodu yazıda bunu bi ingiliz general söylemişti galiba
böyle bi kahraman böyle yüce bi insan dünyaya yüz yılda bir gelir ve bu insanda türklerin kaderindeymiş yani türklere nasip olmus

nie ben yokum lem burda :D ama doğru 2005 olmayınca bende olmuyom ilerde koyarlar :p

buarada Atatürkten tabiki övgüyle bahsedilecek o 1 numaralı türk ve En iyi devlet başkanı...

chamfer matbaaya söyledim kapakta sen olcakmışın ama times dergisi mi olur hustler mı olur bilemem :D

ATATÜRK LE KARŞILAŞTILABİLECEK 1 KİŞİ BİLE GÖRMEDİM. KÖTÜ SEÇİMLER YAPMIŞLAR....

cagrı dostum 1960 yılnda zaten ATATÜRK olsaydı diger sayfaların hiçbirinde baska birileri olamazdı :)

bence 60 dada vardı hala var. Düşünceleri geçerliliğini yitirmedi. Demek istediğim seçimler çok göz önünde bulunan insanlardan yapılmış.Objektif değil bence...

Atatürk'ü biz hala kapak yapıyoruz yabancılar neden yapmasın sonuçta onun gibi insan dünyaya 1 kere gelir

Cagri0905' Alıntı:
bence 60 dada vardı hala var. Düşünceleri geçerliliğini yitirmedi. Demek istediğim seçimler çok göz önünde bulunan insanlardan yapılmış.Objektif değil bence...
+1

Yarısından çoğu iş olsun diye konulmuş saçmalıklar zaten geri kalanlar da Atatürk ün tırnağı olamazlar...

Geri