Tigana Avucunu Yaladı

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
FIFA yargıcı, Fransız hocanın 311 bin euroyu geç aldığı için, gelecek sezonun parasını da istemesini haksız buldu, başvurusunu reddetti

Tigana'nın açtığı 2.3 milyon euroluk davada kazanan Kartal oldu. FIFA yargıcı, Fransız hocanın 311 bin euroyu geç aldığı için, gelecek sezonun parasını da istemesini haksız buldu, başvurusunu reddetti

Jean Tigana ile davalık olan Beşiktaş, FIFA'dan zaferle ayrıldı. Siyah-beyazlılardan koparken, kulüple fesih sözleşmesi yapan Fransız teknik adam, burada belirtilen 311 bin euroyu geç aldığı gerekçesiyle çalışmadığı gelecek sezonun parasını da talep etmişti.

Dosyayı inceleyen FIFA Uyuşmazlık Kurulu yargıcı, Tigana'nın teminat mektubunu zamanında ibraz etmediği için kulübün ödemeyi geciktirdiğini, bunun da teknik adamın hatası olduğuna hükmetti. Tarafların kendi arasında yapılan sözleşmeye göre hareket edildiği belirtilen karar metninde, üstelik Beşiktaş'ın 30 gün dolmadan parayı yatırdığı, bunun da kulübün iyiniyetinin bir göstergesi oılduğu vurgulandı ve Tigana'nın başvurusu reddedildi.

Bilindiği gibi Fransız teknik adam, 311 bin euronun süresi sonrasında yatırıldığını belirtmiş, bundan dolayı gelecek sezon alacağını istemişti. Bu arada 2001 yılında vefat eden eski yönetici Şevket Belgin'in vasiyeti üzerine Göztepe Çiftehavuzlar'daki evi, geliri Beşiktaş Kulübü'ne bırakılmak üzere satışa çıkarıldı. Tenfiz memuru olarak atanan Hüsnü Güreli, dairenin satışı için gazeteye ilan verdi.

Kaynak

bi 5 yıLLık parayı weririz diye umuyodum tiganaya :D

bide extradan kürdan parası :durdurun :durdurun

hayret.! nasıl olmuşta beşiktaş'ı haklı bulmuşlar..

fifa beşiktaş'ı del bosgue'den tanıyor ama..torpil geçmiştir bu sefer..

..єЯDєM..;4686963' Alıntı:
Ona ben ORMAN bagıslayacagım anladın sen Kosovalı :durdurun

Tüm ORMAN'Lar Tignaya :durdurun:durdurun

Haydi türkiye tigana çöl olmasın =)

Geri